Електронний каталог
хлібопекарні підприємства
Документи:
- Васильцова, О. В. Уточнення структури основних засобів хлібопекарських підприємств в контексті особливостей галузі [Текст] / О. В. Васильцова // Економіка, фінанси, право. – Київ, 2014. – № 5. – С. 13-18.
- Волкова, О. Розглянемо з наукового погляду фінансовий потенціал хлібоприймального підприємства та основні принципи його формування [Текст] / О. Волкова // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2009. – № 2. – С. 15-16.
- Гуринова, Т. А. Оптимизация технологического процесса приготовления жидких заквасок в дискретных условиях работы хлебопекарных предприятий [Текст] / Т. А. Гуринова // Хранение и переработка зерна. – Дніпропетровськ, 2015. – № 5. – С. 52-55.
- Дунда, С. П. Стратегічні підходи до управління розвитком підприємств хлібопекарної галузі [Текст] / С. П. Дунда // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2011. – № 18. – С. 75-77.
- Жайворонок, Л. В. Структурні особливості виробництва та ринку хлібобулочних виробів України [Текст] / Л. В. Жайворонок // Економіка та держава. – Київ, 2017. – № 1. – С. 82-87.
- Ковальчук, А. Продовольственный рынок худеет [Текст] / А. Ковальчук // ТОП-100. Рейтинг лучших компаний Украины. – Київ, 2012. – № 2. – С. 116-119.
- Косован, А. Работа хлебопекарных предприятий России в современных условиях: тенденции и перспективы развития [Текст] / А. Косован // Хлебопродукты. – Москва, 2009. – № 8. – С. 4-6.
- Куделя, А. Основные направления научно-технического прогресса предприятий хлебопродуктов [Текст] / А. Куделя // Хлебопродукты. – 1999. – № 6. – С.2-4.
- Левченко, Ю. Г. Підвищення кваліфікації кадрів та якості праці робітників на підприємсвах хлібопекарської галузі [Текст] / Ю. Г. Левченко, Ю. Л. Труш // Актуальні проблеми економіки / Актуальные проблемы экономики. – Київ, 2015. – № 1. – С. 378-381.
- Маслюк, В. Оптимізація розміщення та потужності хлібопекарських підприємств по регіонах України [Текст] / В. Маслюк, О. Козир, В. Махинько // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2010. – №7-8(68-69. – С. 13-15.
- Минченко, Т. Защита интеллектуальной собственности хлебопекарных предприятий [Текст] / Т. Минченко // Хлебопродукты. – Москва, 2009. – № 8. – С. 62-63.
- Неклеса, А. І. Формування стратегічії інноваційного розвитку хлібопекарських підприємств [Текст] / А. І. Неклеса // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2016. – № 20. – С. 72-75.
- Савченко, Т. В. Дослідження особливостей споживання та виробництва хлібобулочних виробів в Україні [Текст] / Т. В. Савченко // Держава та регіони, серія: Економіка та підприємництво. – Запоріжжя, 2014. – № 5. – С.111-116.
- Складчиков, В. Чего хочет ритейлер... Хлеб в супермаркете [Текст] / В. Складчиков // Мир продуктов. – Київ, 2013. – № 2 (91). – С. 12-14.
- Ставицький, О. В. Використання оцінки зовнішнього середовища в стратегічному управлінні підприємствами хлібопекарської галузі [Текст] / О. В. Ставицький // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2015. – № 2. – С. 31-34.
- Ткач, У. В. Прогнозування тенденцій розвитку хлібопекарських підприємств з урахуванням інноваційного ризику [Текст] / У. В. Ткач // Економіка, фінанси, право. – Київ, 2014. – № 6. – С. 10-15.
- Чайка, И. Ферменты позволяют пекарям экономить сырье и энергоносители [Текст] / И. Чайка // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 4 (77). – С. 17-19.
- Чирва, А. А. Система управлінського обліку виробничих затрат на хлібопекарських підприємствах [Текст] / А. А. Чирва // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2012. – №3 (55). – С. 420-424. – (Економічні науки).
- Шлапак, О. Особливості оціновання ефективності комунікаційних систем підприємств хлібопекарської підгалузі [Текст] / О. Шлапак // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль, 2011. – № 2. – С. 125-130.
|