Електронний каталог
механічне устаткування
Документи:
- Единый тарифно-квалификационный справочник работ и профессий рабочих [Текст]. Вып. 2. Ч.2 : Механическая обробка металла и других материаллов;металлопокрытия и окраска;эмалирование;слесарные работы. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1990. – 295с. – ISBN 5-282-00943-9 : 5.90.
- Каталог механічного устаткування [Текст] : Навч.-методичне видання / Уклад.І.О.Конвісер. – К. : КНТЕУ, 2006. – 26с. – Бібліогр.:26с. – 3.97.
- Механічне устаткування [Текст] : Опорний конспект для студентів спецiальності 091710,050201 / Уклад.Г.А.Бублик. – К. : КДТЕУ, 1998. – 73с. – 2.00.
- Механічне устаткування [Текст] : Опорний конспект для студентів спеціальності 7.091710 "Технологія харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.Г.А.Бублик. – К. : КНТЕУ, 2001. – 88с. – 7.00.
- Опорний конспект лекцій з курсу "Устаткування підприємств торгівлі" [Текст] / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КДТЕУ, 1991. – 20с. – 1.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / авт.: А.А. Мазаракі, С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, та ін. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 639 с. – Бібліогр.: с. 639. – ISBN 978-966-629-586-9 : 150.00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт.І.І. Тарасенко, О.С.Болілий, О.П.Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 238/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 70c. – 23,00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт.І.І. Тарасенко, О.С.Болілий, О.П.Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 238/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 70c. – 23,00.
- Устаткування підприємств харчування. Курсове проектування[Текст] [Текст] : навч. посіб. / О.І. Черевко, Г.В. Дейниченко, Н.О. Афукова, та ін.; за ред. О.І. Черевка, Г.В. Дейниченка. – 2-ге вид., перероб і доп. – Харків : Факт, 2011. – 256 с. – ISBN 978-966-637-702-2 : 50.00.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного" / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2007. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,79.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,94.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 77с. : іл. – Бібліогр.:с.77. – 11.85.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 77с. – Бібліогр.:77с. – 7.94.
- Арустамов, Э. А. Эксплуатация оборудования в предприятиях общественного питания потребительской кооперации [Текст] / Э. А. Арустамов, А. Ф. Бакатин. – М. : Экономика, 1968. – 150с. – 0,46.
- Билинская, Н. А. Механическое оборудование предприятий общественного питания и торговли [Текст] : Учеб.пособие / Н. А. Билинская, Г. Х. Леенсон. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1980. – 272с. – 0.75.
- Буканов, И. Г. Лабораторные работы по оборудованию предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / И. Г. Буканов, В. Д. Елхина, Л. С. Литвинова. – М. : Экономика, 1979. – 232с. – 0.40.
- Гайсин, Н. М. Механизация и оборудование торговых складов [Текст] / Н. М. Гайсин, А. В. Почтов. – М. : Экономика, 1970. – 86с. – 0.21.
- Главацкая, В. И. Механическое и холодильное оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / В. И. Главацкая, И. Киселева, Т. Родникова. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1977. – 404с. – 1.10.
- Главацкая, В. И. Механическое и холодильное оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / В. И. Главацкая, И. Киселева, Т. Родникова. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1982. – 408с. – 1.10.
- Горшков, Ю. Е. Эксплуатация оборудования предприятий общественного питания [Текст] / Ю. Е. Горшков. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1974. – 237с. – 0.68.
- Дейниченко, Г. В. Оборудование предприятий питания [Текст] : Справочник:Учеб.пособие для студентов вузов:В 3-х ч. Ч.2 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов. – Х. : Мир техники и технологий, 2003. – 378с. : илл. – ISBN 966-96237-0-7 : 20.00.
- Дейниченко, Г. В. Оборудование предприятий питания [Текст] : Справочник:Учеб.пособие для студентов вузов.В 3-х ч. Ч.3 / Г. В. Дейниченко, В. А. Ефимова, Г. М. Постнов. – Х. : Мир техники и технологий, 2005. – 454с. : илл. – ISBN 966-96237-0-7 : 30.00.
- Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для.вузов.В 3-х томах. Т.1 : Механическое оборудование / В. Д. Елхина, А. А. Журин, Л. П. Проничкина, М. К. Богачев. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1987. – 447с. – 1.10.
- Механическое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для технологических факультетов торговых вузов / В. Д. Елхина, А. А. Журин, Л. П. Проничкина, М. К. Богачев. – М. : Экономика, 1981. – 320с. – 1.00.
- Механическое оборудование предприятий общественного питания и торговли [Текст] : Учеб.пособие / В. Д. Елхина, А. А. Журин, Л. П. Проничкина, М. К. Богачев. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1981. – 320с. – 1.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2006. – 565с. – Бібліогр.:С.564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 39.24; 41.00; 40.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, С. Л. Шаповал, І. І. Тарасенко, ін. та. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 639 с. – Бібліогр.: с. 639. – ISBN 978-966-629-586-9 : 160.00.
- Некрутман, С. В. Справочник механика предприятий общественного питания [Текст] / С. В. Некрутман, В. П. Кирпичников, Г. Х. Леенсон. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1983. – 336с. – 1.50.
- Предтеченский, Н. А. Механическое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие / Н. А. Предтеченский ; Под ред.:Н.Шувалова,И.И.Лангенбаха,Б.Н.Левонтина. – М. : Экономика, 1975. – 224с. – 0.71.
- Проничкина, Л. П. Механическое оборудование предприятий общественного питания и торговли [Текст] : Учебник / Л. П. Проничкина, Н. А. Былинская, Г. Х. Леенсон. – М. : Экономика, 1975. – 286с. – 0.76.
- Рудольф, В. В. Оборудование заводов фруктовых вод [Текст] / В. В. Рудольф, М. Т. Денщиков. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 272с. : ил. – 1,34.
- Самсонова, А. Н. Технология и оборудование сокового производства [Текст] / А. Н. Самсонова. – М. : Пищевая пром-ть, 1966. – 180с. – 0.40.
- Тарасенко, І. І. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тест. завдань / І. І. Тарасенко, О. П. Шинкаренко ; каф. дизайну та інжинірингу. – ПП 03-43/22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Труевцев, Н. И. Технология и оборудование текстильного производства [Текст] : Механическая технология и оборудование текстильного производства / Н. И. Труевцев, Н. Н. Труевцев, М. С. Гензер ; Под ред. Труевцева Н.И. – М. : Легкая индустрия, 1975. – 640с. – 1.59.
- Иллюстрированное пособие по швейному оборудованию [Текст] / В. Я. Франц, В. В. Исаев, С. Я. Лейбман, О. С. Очкас. – М., : Легкая индустрия, 1976. – 192с. : ил.,. – библиогр. – 3,20.
|