Електронний каталог
труд в общественном питании Украины. праця у громадському харчуванні України
Документи:
- Моніторинг та впровадження новітніх технологій продуктів оздоровчого харчування в Україні [ Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу / М.І. Пересічний (кер.НДР), М.Ф. Кравченко, О.М. Григоренко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2003. – 199 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Охорона праці [Текст] : Конспект лекцій для студентів фахів 7.091710 "Технологія громадського харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навчання / Уклад.:Г.А.Бублик,О.М.Краснова. – К. : КДТЕУ, 2000. – 129с. – 7.00;5.00.
- Охорона праці [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія громадського харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.Г.А.Бублик. – К. : КНТЕУ, 2002. – 73с. – 4.31.
- Охорона праці [Текст] : Конспект лекцій для студентів фахів 7.091711 "Технологія харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навчання / Уклад.:Г.А.Бублик,О.М.Краснова. – К. : КНТЕУ, 2002. – 129с. – 5.95.
- Розроблення кваліфікаційних характеристик (посад) на нові професії у сфері торгівлі та ресторанного господарства (Дослідження та розробка в галузі економічних наук (II.2.29) [ Текст] [Текст] : звіт з науково-дослідної роботи (заключний) / А.А. Мазаракі (кер.НДР), Н.В. Притульська , В.А. Осика [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2013. – 343 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Кривошей, В. В. Трудовий капітал підприємств ресторанного господарства: теорія методологія управління [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...докт. екон. наук / Кривошей В. В. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Донецьк : ДНУЕТ ім.М.Туган-Барановського, 2011. – 39 с.
|