Електронний каталог
готельно-ресторанний бізнес
Документи:
- Restaurant creativity [Електронний ресурс] [Текст] : curriculum and syllabus / каф. гот.-рест. справи. – 04-41_18 ПРП(а). – Київ : КНТЕУ, 2018.
- Путеводитель отельеров и рестораторов по новеллам законодательства 2012 года [Текст] // Ресторанный и гостиничный бизнес. – Київ, 2012. – № 4. – С. 72-77.
- Брич, В. Я. Методологічні підходи до оцінки якості туристичних та готельно-ресторанних послуг [Текст] / В. Я. Брич, В. І. Охота // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2018. – № 18. – С. 22-25.
- Брич, В. Я. Основні фактори впливу на функціонування готельно-ресторанних комплексів та туризму в Україні [Текст] / В. Я. Брич, В. І. Охота // Економіка та держава. – Київ, 2018. – №8. – С. 9-12.
- Волковська, Я. В. Формування моделі стратегічної карти підприємств готельно-рестораного комплексу [Текст] / Я. В. Волковська // Економіка, фінанси, право. – Київ : " Ессе", 2017. – № 11. – С. 36-38.
- Гненний, О. М. Інструментарій антикризового управління туристичного та готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / О. М. Гненний, Т. Ю. Чаркіна // Економіка та держава. – Київ : ТОВ "ДКС Центр", 2021. – № 4. – С. 18-22.
- Денисенко, М. П. Особливості економічного розвитку готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / М. П. Денисенко, О. Ю. Будякова // Економіка та держава. – Київ, 2020. – № 10. – С. 19-23.
- Косенко, Ю. Преимущества узкой специализации как стратегии развития бизнеса [Текст] / Ю. Косенко // Отельер & Ресторатор. – Київ, 2016. – № 3. – С. 24-26.
- Лобанова, В. А. Використання сучасної концепції бенчмаркінгу при формуванні іміджу підприємств туризму та готельно-ресторанного бізнесу [Текст] / В. А. Лобанова, Н. В. Бунтова // Економічний часопис - ХХІ. – Київ, 2012. – № 7-8. – С. 64-67.
- Новак, Н. Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Г. Новак, І. О. Башинська // Економіка, фінанси, право. – Київ : " Ессе", 2018. – № 6. – С. 17-19.
- Петрова, М. Лед в ресторане [Текст] / М. Петрова // Гостиница и ресторан:бизнес и управление. – Москва, 2011. – № 4 (91). – С. 45-53.
- Пожуєва, Т. О. Розвиток готельно-ресторанної галузі Запоріжжя та питання міграції як основоположні цього процесу [Текст] / Т. О. Пожуєва // Держава та регіони, серія: Економіка та підприємництво. – Запоріжжя, 2017. – № 3. – С. 20-23.
- Потьомкін, Д. М. Роль інновацій у розвитку готельно-ресторанної справи [Текст] / Д. М. Потьомкін // Держава та регіони, серія: Економіка та підприємництво. – Запоріжжя, 2017. – № 3. – С. 24-28.
- Потьомкін, Д. М. Формування напрямів інноваційного розвитку підприємств гостинно-ресторанного господарства [Текст] / Д. М. Потьомкін // Держава та регіони, серія: Економіка та підприємництво. – Запоріжжя, 2017. – № 4-5. – С. 25-29.
- Пузирьова, П. В. Концепція функціонування та стратегії розвитку готельно-ресторанної сфери [Текст] / П. В. Пузирьова // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2019. – № 7-8. – С. 52-57.
- Рабин, Ю. Ресторан при отеле: баланс или дополнительный доход? [Текст] / Ю. Рабин // Отельер & Ресторатор. – Київ, 2013. – № 6 (38). – С. 78-80.
- Сідина, Л. П. Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку [Текст] / Л. П. Сідина // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2019. – № 5. – С. 58-62.
- Смирнов, І. Г. Досягнення Туреччини у застосуванні системи гостинності "все включене" у туризмі та можливості її використання в Україні (логістичний аспект) [Текст] / І. Г. Смирнов // Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право. – Київ, 2011. – № 1 (54). – С. 19-26.
- Смовженко, Т. С. Ризики інвестиційної діяльності в сфері туризму та готельно-ресторанному бізнесу [Текст] / Т. С. Смовженко, О. І. Коркуна, І.І. ті ін. Коркуна // Регіональна економіка. – Львів, 2020. – № 1. – С. 154-159.
- Ткаченко, А. М. Інновації та їх роль у готельно-ресторанному господарстві [Текст] / А. М. Ткаченко // Держава та регіони, серія: Економіка та підприємництво. – Запоріжжя, 2017. – № 3. – C. 29-33.
- Чайка, Т. Ю. Коєфіцієнтний аналіз трудових ресурсів і витрат на оплату праці: розрахунок за фінансовою і статистичною звітністю та сучасні тенденції аналізу (на прикладі підприємств готельно-ресторанного бізнесу) [Текст] / Т. Ю. Чайка, Н. Ю. Мардус, Ю. А. Логвінов // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2018. – № 22. – С. 90-96.
- Шаповал, С. Інженерно-технічне моделювання системи життєзабезпечення готельно-ресторанного комплексу [Текст] / С. Шаповал, Р. Шевченко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2015. – № 1 (19). – С. 60-73.
|