Електронний каталог
Л870.2 Производство солода.Виробництво солоду
Документи:
- Горбань, Н. Солодовые экстракты ускоряют процес бродения [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 28-30.
- Ковальова, О. С. Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Ковальова О. С. ; 05.18.05- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2013. – 21 с.
- Косенко, О. Инвертный сахар - солодовый экстракт, кленовый сироп и мед [Текст] / О. Косенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 4 (113). – С. 36-40.
- Косенко, О. Инвертный сахар - солодовый экстракт, кленовый сироп и мед [Текст] / О. Косенко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 5 (114). – С. 12-16.
- Мукоїд, Р. М. Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Мукоїд Р. М. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2012. – 20 с.
- Русинович, С. Хмельная душа. Обзор рынка солода [Текст] / С. Русинович // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2012. – № 7 (38). – С. 12-16.
|