Електронний каталог
протеїни
Документи:
- Вакшуль, З. В. Розробка методики визначення вітаміну С для експертизи якості желейних виробів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Вакшуль З. В. – Харків : ХДУХТ, 2021. – 23 с.
- Евтушенко, С. Л. Пути повышения содержания протеина в шроте (хмыхе) [Текст] / С. Л. Евтушенко // Масложировой комплекс. – Київ, 2013. – № 3 (42). – С. 35-39.
- Листопад, В. Л. Прогноз рынка потребления продуктов переработки масличных культур и потенциал производства высокобелковых продуктов в Украине [Текст] / В. Л. Листопад // Масложировой комплекс. – Київ, 2016. – № 2. – С. 21-29.
- Романюк, С. І. Навіщо потрібні рецепторні протеїни на мембранах клітин, або як різні клітини організму сприймають навколішнє середовище? [Текст] / С. І. Романюк, С. В. Комісаренко // Вісник Національної Академії Наук України. – Київ, 2013. – № 2. – С. 32-37.
|