Електронний каталог
Босовська М.В.
Документи:
- HoReCa [Текст] [Текст] : підручник. т.5 : Управління проектами / за ред. А.А.Мазаракі; авт.: А.А.Мазаракі, М.Г.Бойко, М.В. Босовська, та ін. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 200 с. – Бібліогр.: с. 198-199. – ISBN 978-966-918-141-1 : 420.00.
- HoReCa [Текст] [Текст] : підручник. т.6 : Стратегічний маркетинг / авт.: М.Г.Бойко, М.В. Босовська, Н.І. Ведмідь, та ін.; за ред. А.А.Мазаракі. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 172 с. – Бібліогр.: С. 167-171. – ISBN 978-966-918-155-8 : 400.00.
- Менеджмент [Текст] [Текст] : програма / авт. С.В. Мельниченко, М.В. Босовська, А.М. Расулова, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 574/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 18 c. – 19,00.
- Менеджмент [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.В. Мельниченко, М.В. Босовська, А.М. Расулова, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1081/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 78 c. – 65,00.
- Менеджмент [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Н.І. Ведмідь, М.В. Босовська, В.В. Білик, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. туризму та рекреації. – 1359/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 37c. – 38,00.
- Менеджмент [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Н.І.Ведмідь, М.В. Босовська, А.М. Расулова, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 207/19 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 37 c. – 22,00.
- Менеджмент підприємства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: С.В.Мельниченко , Н.І.Ведмідь, М.В. Босовська та ін. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 142 с. – Бібліогр.: с. 140-142. – 34.00.
- Менеджмент підприємства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: С.В.Мельниченко , Н.І.Ведмідь, М.В. Босовська та ін. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 132 с. – Бібліогр.: с. 130-132. – 34.00.
- Менеджмент підприємства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь, М.В. Босовська, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 352/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 34 c. – 16,00.
- Менеджмент підприємства [Текст] [Текст] : програма / авт. С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь, М.В. Босовська, Л.Д. Романчук; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 353/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 14 c. – 12,00.
- Програма кваліфікаційного екзамену [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Г. Бойко, М.В. Босовська, М.В. Кулик, А.М. Расулова, О.В. Полтавська, Л.М. Гопкало, І.Ю. Антонюк ; КНТЕУ, Каф. гот.-рест. бізнесу. – 1063/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 22 c. – 22,00.
- Управління якістю послуг у готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 124 с. – Бібліогр.: с. 119-124. – 41.00.
- Управління якістю послуг в готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : робоча програма / авт: С.В. Мельниченко, М.В. Босовська; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1747/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 25 c. – 50.00.
- Бойко, М. HR-менеджмент готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = Hotel and Restaurant Human Resource : програма/Course Summary / М. Бойко, М. Босовська ; каф. менедж. готел.-ресторан. бізнесу. – 4-44/П25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 40 с.
- Методичні рекомендації до виконання кваліфіікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / М. Бойко, М. Босовська, Н. Ведмідь, ін. та ; каф. менедж. готел.-ресторан. бізнесу. – П_П 07-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 25 с.
- Маркетинг [Електронний ресурс] [Текст] = Marketing : програма/Course Summary / М. Бойко, М. Босовська, О. Полтавська, Л. Романчук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 07-44/П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 30 с.
- Бойко, М. Управління лакшері сервісом [Електронний ресурс] [Текст] = Лакшері Service Management : програма/Course Summary / М. Бойко, М. Босовська, Т. Ткачук ; каф. менедж. готел.-ресторан. бізнесу. – 2-44/П25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 23 с.
- Бойко, М. Г. Управління пректами крафтових виробництв (Електронний ресурс) [Текст] = Projects Management of craft Productions : програма та робоча програма / М. Г. Бойко, М. В. Басовська, С. Л. Шаповал ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – 07-44/ПРП19. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 36 с.
- Менеджмент гостинності та туризму [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до викон. курс. робіт / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, Н. І. Ведмідь, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 05-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 25 с.
- Робоча програма підготовки до атестації [Електронний ресурс] [Текст] / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, Ведмідь, ін. та ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 08-44/ РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 38 с.
- Бойко, М. Г. Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, М. Ф. Кравченко ; kаф. готельно-ресторанного бізнесу. – 04-44/18 Р. – Київ : КНТЕУ, 2018.
- Робоча програма підготовки до атестації [Електронний ресурс] [Текст] / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, А. Охріменко, ін. та ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 02-44/ РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 11 с.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену на 2021-2022 н.р. [Електронний ресурс] [Текст] / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, Д. В. Федорова, ін. та ; kаф. готел.-ресторан. бізнесу. – 03-44/ РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 27 с.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, Д. В. Федорова, ін. та ; kаф. готел.-ресторан. бізнесу. – 11-44/ РП20. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Поведінка ViP споживачів [Електронний ресурс] [Текст] = Vip Consumer Behavior : програма / Course Summary / М. Г. Бойко, Н. І. Ведмідь, М. В. Босовська, М. В. Кулик ; каф. готул.-ресторан. бізнесу. – 13-44 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Босовська, М. В. Інтеграційні процеси в туризмі [текст] [Текст] : монографія / М. В. Босовська. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 831 с. – Бібліогр.: с. 811-831. – ISBN 978-966-629-706-1 : 180.00.
- Вплив виставкового бізнесу на економіку міста [Текст] / М. В. Босовська, Ю. Б. Забалдіна, Т. П. Дупляк, А. В. Ткаченко // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2017. – № 23. – С. 16-22.
- Ведмідь, Н. І. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Н. І. Ведмідь, М. Г. Бойко, М. В. Босовська ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – П_П 01-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 14 с.
- Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Н. І. Ведмідь, М. Г. Бойко, М. В. Босовська, М. В. Кулик ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – П_П 02-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 15 с.
- Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Н. І. Ведмідь, М. Г. Бойко, М. В. Босовська, М. В. Кулик ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – П_П 04-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 21 с.
- Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Н. І. Ведмідь, М. Г. Бойко, М. В. Босовська, А. Г. Охріменко ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – П_П 03-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 17 с.
- Менеджмент готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / Н. І. Ведмідь, М. В. Босовська, А. М. Расулова, Л. Д. Романчук ; каф. готельно-ресторанного бізнесу. – ПП 01-44/22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Ведмідь, Н. І. Менеджмент [Електронний ресурс] [Текст] : зб. тест. завдань / Н. І. Ведмідь, М. В. Босовська, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 06-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 68 с.
- Менеджмент гостинності та туризму [Електронний ресурс] [Текст] = Management of Hospitality and Tourism : програма/Course Summary / А. Мазаракі, М. Бойко, М. Босовська, ін. та ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 01-44_П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 27 с.
- Менеджмент [Електронний ресурс] [Текст] = Management : програма/Course Summary / С. В. Мельниченко, М. Г. Бойко, Н. І. Ведмідь, ін. та ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 09-44/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 19 с.
- Управління якістю послуг готелів: методологія та практика [Текст] [Текст] : монографія / Т. І. Ткаченко, С. В. Мельниченко, М. В. Босовська, О. В. Полтавська. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 727 с. – Бібліогр.: с. 706-727. – ISBN 978-966-629-529-6 : 130.00.
|