Електронний каталог
Федорова Д.В.
Документи:
- Healthy nutrition [Text] = Оздоровче харчування [Текст] : програма та робоча програма / авт. П.О. Карпенко, М.Ф. Кравченко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1674/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 37 c. – 38,00.
- Healthy Nutritiont [Text] [Текст] = Оздоровче харчування: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; fields of science 07"Management and Administration";fields of specialty 073 "Management";fields of specialization"Hotel and Restaurant Management" / author P.O.Karpenko, M.F.Kravchenko, D.V.Fedorova; Restaurant Technology and Service Department. – Kyiv : KNUTE, 2018. – 140 p. – Bibliography: p. 131-140. – 45,00.
- Restaurant Creativity [Text] [Текст] = Ресторанний креатив: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 07 "Management and Administration"; field of specialty 073"Management"; fields of specialization "Hotel and Restaurant Management" / authors: D.V. Fedorova, T.I. Yudina, M.P. Demichkovska; Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2018. – 128 p. – Bibliography: p. 126-128. – 50.00.
- Методичні рекомендації до виконання випускних кваліфікаційних проектів (робіт) [Електронний ресурс] [Текст] / каф. технології і організації ресторан. госп-ва. – 04-41_19. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Методологія і організація наукових досліджень [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А.Гніцевич, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1798/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 20 с. – 39,00.
- Методологія і організація наукових досліджень [Текст] [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, В.А.Гніцевич, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 106/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 15 с. – 31,00.
- Оздоровче харчування [Текст] : програма / авт. П.О. Карпенко, М.Ф. Кравченко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 171/16[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 17 c. – 18,00.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: П.О. Карпенко, Д.В. Федорова; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 144 с. – Бібліогр.: с. 141-144. – 60.00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій. ч. 2 / авт.: Д.В. Федорова, І.Ю. Антонюк. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 186 с. – Бібліогр.: с. 183-186. – 38.00.
- Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій. ч.1 / авт.: І.Ю. Антонюк, Д.В. Федорова, В.О. Ждан. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 256 с. – Бібліогр.: с. 253-255. – 56.00.
- Програма та робоча програма виробничої практики [Текст] [Текст] / авт. П.О. Карпенко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології та орг-ї. рест. господарства. – 505/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 13 с. – 16,00.
- Проектування готелів і курортів [Текст] : Програма та робоча програма / Авт. С.Л. Шаповал, О.М. Григоренко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 146/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 34 c. – 17,00.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: О.М. Григоренко, Д.В. Федорова, Н.М. Стукальська. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 170 с. : іл. – Бібліогр.: с. 167-170. – 41.00.
- Ресторанний креатив (Текст) [Текст] : Програма / авт. М.Ф. Кравченко, М.П. Демічковська, Д.В. Федорова, І.Ю. Антонюк, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 205/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 19 c. – 19,00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф.Кравченко, М.П.Демічковська, Д.В.Федорова, Т.І.Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 176/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 28c. – 53,00.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Текст) [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф. Кравченко, Л.В. Левандовський, Д.В. Федорова, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 84/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 34 c. – 34,00.
- Технологія спеціальних харчових продуктів [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Л.В.Левандовський, Д.В.Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 472/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 29 c. – 18,00.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Текст) [Текст] : програма / авт. М.Ф. Кравченко, Л.В. Левандовський, Д.В. Федорова, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 973/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 20 c. – 12,00.
- Karpenko, P. O. Healthy nutrition [Електронний ресурс] [Текст] : Course Outline / P. O. Karpenko, D. V. Fedorova, M. F. Kravchenko ; KNUTE, Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2020.
- Karpenko, P. O. Healthy nutrition [Електронний ресурс] [Текст] : Course Outline / P. O. Karpenko, D. V. Fedorova, M. F. Kravchenko ; Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2020.
- Karpenko, P. O. Healthy nutrition [Електронний ресурс] [Текст] : Course Outline / P. O. Karpenko, D. V. Fedorova, M. F. Kravchenko ; KNUTE, Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Karpenko, P. O. Healthy nutrition [Електронний ресурс] [Текст] : Course Summary / P. O. Karpenko, D. V. Fedorova, M. F. Kravchenko ; KNUTE, Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2020.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену на 2021-2022 н.р. [Електронний ресурс] [Текст] / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, Д. В. Федорова, ін. та ; kаф. готел.-ресторан. бізнесу. – 03-44/ РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 27 с.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, Д. В. Федорова, ін. та ; kаф. готел.-ресторан. бізнесу. – 11-44/ РП20. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of food technologies : програма/Course Summary / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 25-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 19с.
- Васильєва, О. О. Інноваційні харчові технології [Електронний ресурс] [Текст] = Innovative of Food Technologies : робоча програма/Course Outline / О. О. Васильєва, Т. І. Юдіна, Д. В. Федорова ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 32-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 24 с.
- Карпенко, П. О. Оздоровче харчування [Електронний ресурс] [Текст] = Healsy Nutrition : Course Outline / П. О. Карпенко, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; КНТЕУ, каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 11-41/20РП. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Карпенко, П. О. Оздоровче харчування [Електронний ресурс] [Текст] = Healsy Nutrition : Course Summary / П. О. Карпенко, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; КНТЕУ, каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/20 П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Карпенко, П. О. Оздоровче харчування [Електронний ресурс] [Текст] = Healsy Nutrition : Course Outline / П. О. Карпенко, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; КНТЕУ, каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 12-41/20 РП. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Електронний ресурс) [Текст] = Technology of special food products : програма/Course Summary / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 12-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Технологія спеціальних харчових продуктів (Електронний ресурс) [Текст] = Technology of special food products : робоча програма/Course Outline / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 13-41/РП20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] = Food Design : програма/Course Summary / А. А. Мазаракі, Н. І. Ведмідь, Д. В. Федорова, ін. та ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 26-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Федорова, Д. Безпечність сухих риборослинних напівфабрикатів [Текст] / Д. Федорова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2017. – т.1, № 2 (24). – С. 5-16.
- Федорова, Д. Технологічні аспекти корекції запаху сухих риборослинних напівфабрикатів [Текст] / Д. Федорова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 66-76.
- Федорова, Д. Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів [Текст] / Д. Федорова, Р. Романенко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2 (22). – С. 158-177.
- Федорова, Д. Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів [Текст] / Д. Федорова, Р. Романенко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 2. – С.158-176.
- Практична підготовка [Електронний ресурс] [Текст] : наскрізна програма / Д. В. Федорова, В. А. Гніцевич, В. І. Кочерга, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41 / П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 29 с.
- Практична підготовка 1.2.3 [Електронний ресурс] [Текст] : робоча програма / Д. В. Федорова, В. А. Гніцевич, В. І. Кочерга, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 30 с.
- Федорова, Д. В. Методологія і організація наукових досліджень [Електронний ресурс] [Текст] = Methodology and organization of scientific research : програма / Course Summary / Д. В. Федорова, О. В. Грабовська, В. А. Гніцевич ; каф. технології і організації ресторанного господарства. – 09-41 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Федорова, Д. В. Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан.госп-ва. – 12-41 /23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 38 с.
- Федорова, Д. В. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин, О. Ю. Гриценко ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 05-41_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 41 с.
- Федорова, Д. В. Технології високої кухні [Електронний ресурс] [Текст] = Fine Dining Cuisine : робоча програма/Course Outline / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин, Л. А. Рибчук ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 19 с.
- Федорова, Д. В. Технології високої кухні [Електронний ресурс] [Текст] = Fine Dining Cuisine : програма/ Course Summary / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин, Л. А. Рибчук ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] = Food Design : робоча програма/Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, В. А. Гніцевич, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 20-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : робоча програма/ Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 16-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до самост. роботи студ. / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 27 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до лаб. занять / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 05-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 34 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : робоча програма/ Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 17-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : програма/ Course Summary / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 18-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
|