Електронний каталог
креативний менеджмент
Документи:
- Restaurant Creativity [Text] [Текст] = Ресторанний креатив: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 07 "Management and Administration"; field of specialty 073"Management"; fields of specialization "Hotel and Restaurant Management" / authors: D.V. Fedorova, T.I. Yudina, M.P. Demichkovska; Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2018. – 128 p. – Bibliography: p. 126-128. – 50.00.
- Креативний менеджмент [Електронний ресурс] [Текст] = Creative management : програма та робоча програма / Кафедра менеджменту. – 16-23/19ПРП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Божидарнік, Т. В. Креативний менеджмент [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Т. В. Божидарнік, Н. М. Василик. – Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2014. – 496 c. – 80.00.
- Ладиченко, К. І. Креативна економіка [Електронний ресурс] [Текст] = Сreative Economy : програма / Course Summary на 2022-2023 н.р. / К. І. Ладиченко ; каф. світової економіки. – 07-63/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 18 с.
- Лебедева, Л. В. Креативна економіка [Електронний ресурс] [Текст] = Сreative Economy : робоча програма / Course Outline / Л. В. Лебедева ; каф. екон. теорії та конкурент політики. – 08-22/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 25 с.
- Лебедева, Л. В. Креативна економіка [Електронний ресурс] [Текст] = Сreative Economy : робоча програма / Course Outline / Л. В. Лебедева ; каф. екон. теорії та конкурент політики. – 09-22/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 26 с.
- Лебедева, Л. В. Креативна економіка [Електронний ресурс] [Текст] = Сreative Economy : програма/Course Summary / Л. В. Лебедева, К. І. Ладиченко ; каф. екон. теорії та конкурент. політики. – 06-22/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Мазурець, Р. Р. Event креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Event Creative : програма та робоча програма / Curriculum and Syllabus / Р. Р. Мазурець ; каф. туризму та рекреації. – 13-42 / РП20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Мазурець, Р. Р. Event технології в туризмі [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тест. завдвнь / Р. Р. Мазурець ; каф. туризму та рекреації. – 02-42 /20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Мазурець, Р. Р. Event технології в туризмі [Електронний ресурс] [Текст] : програма/Course Summary / Р. Р. Мазурець ; каф. туризму та рекреації. – 27-42 /П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Свидрук, І. І. Креативний менеджмент [Текст] [Текст] : навч. посіб. / І. І. Свидрук. – Київ : Центр учбової літератури, 2023. – 224 c. – Бібліогр.: с. 215-218. – ISBN 978-611-01-0341-1 : 307.00.
- Свидрук, І. І. Креативний менеджмент [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / І. І. Свидрук. – Київ : Центр учбової літератури, 2018. – 223 c. – Бібліогр.: с. 215-218. – ISBN 978-611-01-0341-1 : 115.00.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до самост. роботи студ. / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 27 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до лаб. занять / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 05-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 34 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : робоча програма/ Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 17-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : програма/ Course Summary / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 18-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : робоча програма/ Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 16-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
|