Електронний каталог
Класифікатори
Л97 Производство пищевых концентратов.Виробництво харчових концентратів
Л978 Белковые пищевые концентраты.Білкові харчові концентрати
Документи:
Юдіна, Т. І.
Наукове обгрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра техн. наук / Юдіна Т. І. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 47 с.
Юдіна, Т. І.
Наукове обгрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн. наук / Юдіна Т. І. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. консультант Г.В. Дейниченко. – Київ, 2016. – 406 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 359-406. - Дод.
Юдіна, Т. І.
Наукове обгрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин [Текст] [Текст] : додатки до дис. ...д-ра техн. наук / Юдіна Т. І. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. консультант Г.В. Дейниченко. – Київ, 2016. – 365 с. – (КНТЕУ).
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'