Електронний каталог
Класифікатори
Л86 Кондитерское производство.Кондитерське виробництво
Л861 Мармеладно-пастильные изделия.Мармеладно-пастильні вироби
Документи:
Артамонова, М. В.
Технологія мармеладу желейного з використанням кріас-порошків рослинного походження [Текст] [Текст] : монографія / М. В. Артамонова, Г. М. Лисюк, Н. Ф. Туз. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 134 с. – Бібліогр.: с.112-133. – ISBN 978-966-405-372-0 : 18.87.
Радченко, Л.
Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном [Текст] / Л. Радченко, О. Соколовська, А. Гасанова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2016. – № 1. – С. 137-148.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'