Електронний каталог
Класифікатори
637 Продукти тваринництва
637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
Підтеми:
637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів
637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса
637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція
637.53 Видалення та використання кістяків. Шкуродерня
637.54 М'ясо пернатих птахів та пернатої дичини
637.55 Оленина. М'ясо дичини (крім птахів)
637.56 Сире м'ясо риб, ракоподібних та ін
Документи:
Влияние воды на качество мясных продуктов [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2017. – № 9. – С. 30-31.
Кардаш, С.
Об альтернативе глутамату натрия, и не только... [Текст] / С. Кардаш // Мясной бизнес. – Київ, 2017. – № 10. – С. 21-22.
Никитина, Н. В.
Цвет - важнейший показатель качества мясопродуктов. Современные технологии в пищевой промышленности [Текст] / Н. В. Никитина // Мир продуктов. – Київ, 2017. – № 6. – С. 24-25.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'