Електронний каталог
обладнання теплове
Документи:
- Актуальные проблемы повышения эффективности тепловых и холодильных аппаратов в торговле и общественном питании [Текст] : Сборник научных трудов. Вып. 16 / Ред.кол. В.В.Белобородов,М.А.Волков,В.С.Орлов и др. – М., 1981. – 153с. : ил. – 0.60.
- Каталог устаткування (механiчного,теплового,холодильного) пiдприємств громадського харчування для студентів фаху 0917 "Технологiя харчування" [Текст] / Уклад.:І.О.Конвiсер,Г.А.Бублик,Т.Б.Паригiна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 66с. – 2.00.
- Лабораторные работы по общей теплотехнике [Текст] / Сост.П.П.Безлюдный. – К. : КДТЕУ, 1974. – 36с. – Б.ц.
- Методические указания по общей теплотехнике [Текст] : Курсовое проектирование / Сост. П.П.Безлюдный. – К. : КДТЕУ, 1975. – 28с. – Б.ц.
- Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для технол.фак.торг.вузов.В 3-х т. Т.3 : Тепловое оборудование / Беляев М.И. – М. : Экономика, 1990. – 559с. – ISBN 5-282-00430-5 : 1.30.
- Создание и испытание опытного образца маршита для вторых блюд с использованием токопроводящих покрытий [Текст] : Отчет / Под рук.А.В.Юлин. – 1979. – 52с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Устаткування готелів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 449/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 22 c. – 12,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 431/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 98 c. – 24,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства (теплове і холодильне) [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 85 с. : табл. – Бібліогр.: с. 85. – 32.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 260/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 14 c. – 13,00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, М.Ю. Криворучко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 180 с. : табл. – Бібліогр.: с. 180. – 41.00.
- Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: І.І. Тарасенко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 203 с. : табл. – Бібліогр.: с. 203. – 48.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. І.І. Тарасенко, О.С. Болілий, О.П. Шинкаренко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 616/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 98 c. – 26,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2008. – 67с. : табл. – Бібліогр.:с.67. – 9.92.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 45/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 10,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. С.Л. Шаповал, І.І. Тарасенко, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 785/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 c. – 13,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання ситуаційних вправ. Р. ІІ-ІІІ : "Теплове та холодильне устаткування" / авт. С.Л. Шаповал, Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 149/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 18 c. – 12,00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2007. – 92с. : табл. – Бібліогр.: с.92. – 8,83.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до виконання ситуаційних вправ для студентів усіх форм навчання. Розділ ІІІ : "Теплове устаткування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна. – 493/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 18 c. – 2,05.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи студентів денної форми навчання. Розділ ІІІ : "Теплове устаткування" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Т.Б. Паригіна. – 754/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 46 c. – 3,92.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт. Р. ІІ-ІІІ : "Теплове та холодильне устаткування" / авт. Т.Б. Паригіна; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 670/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 54 c. – 14,00.
- Устаткування підприємств ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання / Уклад.:Т.Б.Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2003. – 119с. – 13.45.
- Устаткування підприємств ресторанного господарства.Розділ "Теплове устаткування" [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" усіх форм навч. / уклад.:Т.Б.Паригіна. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 119с. – 15,70.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного" / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2007. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,79.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 77с. : іл. – Бібліогр.:77с. – 7,94.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Опорний конспект лекцій курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії" / Уклад.І.І.Тарасенко. – К. : КНТЕУ, 2005. – 77с. – Бібліогр.:77с. – 7.94.
- Устаткування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій курсу для студ. спец. 7.050201 "Менеджмент орг." спеціалізацій 7.050201.02 "Менеджмент турист. індустрії",7.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" / уклад.І.І.Тарасенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 77с. : іл. – Бібліогр.:с.77. – 11.85.
- Белобородов, В. В. Тепловое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для технол.фак.торг.вузов / В. В. Белобородов, Л. И. Гордон. – М. : Экономика, 1983. – 304с. – 1.00.
- Вышелесский, А. Н. Тепловое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для технологических факультетов торговых вузов / А. Н. Вышелесский. – 5-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1976. – 399с. – 1.12.
- Вышелесский, А. Н. Тепловое оборудование предприятий общественного питания [Текст] / А. Н. Вышелесский. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1963. – 688с. – 1.43.
- Вышелесский, А. Н. Лабороторный практикум по тепловому оборудованию предприятий общественного питания [Текст] : Учеб.пособие для технологических факультетов торговых вузов / А. Н. Вышелесский, Л. С. Литвина. – М. : Экономика, 1973. – 168с. – 0.32.
- Гончаренко, Г. М. Технологічне обладнання консервних та овочепереробних виробництв [Текст] : Довідник:Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Г. М. Гончаренко, В. В. Дуб, В. В. Гончаренко. – К. : Центр учбової літератури, 2007. – 303с. : іл.;табл. – ISBN 978-966-364-464-6;9789663644646 : 28,00.
- Гордон, Л. И. Панельное тепловое оборудование предприятий общественного питания [Текст] / Л. И. Гордон. – М. : Экономика, 1982. – 128с. – 0.40.
- Гузман, А. А. Использование и техническое обслуживание оборудования в общественном питании [Текст] / А. А. Гузман, Р. П. Родионова. – М. : Экономика, 1972. – 143с. – 0.34.
- Дорохин, В. А. Тепловое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для вузов / В. А. Дорохин. – К. : Вища школа, 1987. – 407с. : ил. – 1.30.
- Кирпичников, В. П. Справочник механика [Текст] : Общественное питание / В. П. Кирпичников, Г. Х. Леенсон. – М. : Экономика, 1990. – 382с. – ISBN 5-282-00041-5 : 2.00.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2006. – 565с. – Бібліогр.:С.564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 39.24; 41.00; 40.00.
- Конвісер, І. О. Теплотехніка [Текст] : Навч.посібник / І. О. Конвісер, Т. Б. Паригіна. – К. : КНТЕУ, 2006. – 184с. – Бібліогр.:179с. – ISBN 966-7376-13-3 : 13.94; 14.00; 15.00.
- Костенко, С. М. Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання [Текст] [Текст] : дис...канд. техн. наук / Костенко С. М. ; 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Харків : ХДУХТ, 2021. – 23 с.
- Кулаков, Н. Г. Справочник по эксплуатации систем теплоснабжения [Текст] / Н. Г. Кулаков, И. А. Бережнов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – К. : Будівельник, 1977. – 352с. : илл. – 0.99.
- Липатов, Н. Н. Процессы и аппараты пищевых производств [Текст] : Учебник для студ.вузов,обуч.по спец.1011"Технология и организация обществ.питания" / Н. Н. Липатов. – М. : Экономика, 1987. – 272c. – 0.90.
- Литвина, Л. С. Эксплуатация теплового оборудования предприятий общественного питания [Текст] / Л. С. Литвина, Н. М. Филатова. – К. : Техника, 1979. – 232с. – 0.55.
- Литвина, Л. С. Тепловое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для мех.отд.техник.общ.пит.и сов.торг. / Л. С. Литвина, З. С. Фролова. – 4-е изд.,перераб.идоп. – М. : Экономика, 1987. – 272с. – 0.50.
- Литвина, Л. С. Тепловое оборудование предприятий общественного питания [Текст] : Учебник для механических отделений техникумов общественного питания и советской торговли / Л. С. Литвина, З. С. Фролова. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1980. – 248с. – 0.75.
- Литвина, Л. С. Тепловое оборудование предприятий общественного питания и торговли [Текст] : Учебник для механических отделений техникумов общественного питания и советской торговли / Л. С. Литвина, З. С. Фролова. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1975. – 327с. – 0.87.
- Мельников, А. А. Эксплуатация и техническое облуживание оборудования в общественном питании [Текст] / А. А. Мельников. – М. : Экономика, 1982. – 160с. – 0,55.
- Некрутман, С. В. Справочник механика предприятий общественного питания [Текст] : Справочник / С. В. Некрутман, В. П. Кирпичников. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1978. – 223с. – 0.95.
- Некрутман, С. В. Справочник механика предприятий общественного питания [Текст] / С. В. Некрутман, В. П. Кирпичников, Г. Х. Леенсон. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1983. – 336с. – 1.50.
- Семена, М. Г. Тепловые трубы с металловолокнистыми капиллярными структурами [Текст] / М. Г. Семена, А. Н. Гершуни, В. К. Зарипов. – К. : Вища школа, 1984. – 215с. : илл. – 2.10.
- Процессы и аппараты пищевых производств [Текст] / В. Н. Стабников, В. Д. Попов, В. М. Лысянский, Ф. А. Редько. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1976. – 663c. – 1.45.
1
2
|