Електронний каталог
суфле
Документи:
- Антонюк, І. Технологія збитих солодких страв підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. Антонюк // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 143-156.
- Наливайко, Н. Суфле - невесомое наслаждение [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 11-12 (84-85). – С. 26.
- Потекина, Е. В. Суфле "Птичье молоко" [Текст] / Е. В. Потекина // Кондитерское производство. – Москва, 2014. – № 1. – C. 26-27.
- Сучкова, Е. Из нового сырья: [цукаты] [Текст] / Е. Сучкова // Питание и общество. – М., 2002. – №12. – С.16. – Продолжение. Начало 2001,№5.
- Фролов, В. Суфле из рябчиков с ореховым соусом [Текст] / В. Фролов // Питание и общество. – 1996. – N7. – С.41-42.
- Шрамко, Е. Суфле [Текст] / Е. Шрамко // Питание и общество. – М., 2002. – №12. – С.17.
|