Електронний каталог
амінокислоти
Документи:
- Біохімія [Текст] : Навч.посiбник:Збiрник задач i вправ / Под ред.:М.Є.Кучеренко,Р.П.Виноградова,Ю.Д.Бабенюк. – К. : Либiдь, 1995. – 136с. – (Для ВУЗiв). – ISBN 5-325-00503-0 : 174 000.00.
- Біохімія:еволюційна і порівняльна [Текст] : Навч.посiбник для вузiв / За ред.:М.Є.Кучеренко,О.Ю.Пащенко,З.Й.Фабрі. – К. : Либiдь, 1997. – 400с. – ISBN 5-325-00000-0 : 21.07.
- Розробка технологій харчових продуктів на основі сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного і соціального призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол.авт.:М.І.Пересічний (кер.НДР), В.І.Тимченко, О.В.Цигульов та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 314 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.309-314. - Дод.
- Химический состав пищевых продуктов [Текст] : Справочные таблицы содержания аминокислот,жирных кислот,витаминов,макро- и микроэлементов,органических кислот и углеводов / Под ред.М.Ф.Нестерина,И.М.Скурихина. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 248с. : табл. – 1.50;3.30.
- Грачева, И. М. Технология микробных белковых препаратов,аминокислот и жиров [Текст] / И. М. Грачева, Н. Н. Гаврилова, Л. А. Иванова. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 448с. – 1.20.
- Козаренко, Т. Д. Ионообменная хроматография аминокислот [Текст] / Т. Д. Козаренко ; Отв.ред.Р.К.Саляев. – Новосибирск : Наука, 1975. – 133с. – 0.65.
- Краєвська, С. П. Технологія житньо-пшеничного хліба з пророщеним насінням льону [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Краєвська С. П. ; 18 - харчові технології; наук.кер. В.А. Піддубний. – Київ, 2024. – 214 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд.. - Дод.
- Біохімія [Текст] : Практикум:Навч.посiбник для вузiв / М. Є. Кучеренко, Ю. Д. Бабенюк, В. М. Войцицький, В. І. Гаврилей. – К. : Либiдь, 1995. – 152с. – (Для ВУЗiв). – ISBN 5-325-00502-2 : 254 000.00.
- Пасальський, Б. К. Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальностями 50301 "Товарознавство і комерційна діяльність",50302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / Б. К. Пасальський ; За ред.А.А.Мазаракі. – К. : КНТЕУ, 2005. – 236с. – ISBN 966-629-184-3 : 15.84.
- Пасальський, Б. К. Хімія харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник / Б. К. Пасальський. – К. : КДТЕУ, 2000. – 195с. – Бібліогр.192с. – ISBN 966-7376-47-8 : 9.00;3.70;12.91.
- Сосницький, В. В. Розробка технології культування виробничих дріжджів при переробці зерна в спирт з використанням концентрованих ферментних препаратів [Текст] : Автореферат дис...канд.тех.наук / Сосницький В. В. ; 05.18.07-технологія продуктів бродіння. – К. : УДУХТ, 2000. – 17с.
- Степаненко, Б. Н. Курс органической химии [Текст] : Учебник / Б. Н. Степаненко. – Изд.2-е,перераб. и доп. – М. : Высшая школа, 1974. – 440с : илл. + табл. – 0.93.
- Степаненко, Б. Н. Курс органической химии [Текст] : Учебник. Ч.II : Карбоциклические и гетероциклические соединения / Б. Н. Степаненко. – Изд.5-е,перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1976. – 301с. : илл. – 0.72.
- Степаненко, Б. Н. Курс органической химии [Текст] : Учебник / Б. Н. Степаненко. – М. : Высшая школа, 1966. – 552с. : илл. – 1.68.
- Степаненко, Б. Н. Курс органической химии [Текст] : Учебник для студентов вузов / Б. Н. Степаненко. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1979. – 432с. : илл. – 0.95.
- Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів.(Органічна хімія) [Текст] : Навч.посібник:Практикум,задачі та вправи / В. А. Чумаков, Ю. І. Геваза, В. Ю. Буряк, О. М. Красовський. – К. : КНТЕУ, 2003. – 277с. – ISBN 966-629-059-6 : 14.25.
|