Електронний каталог
експертиза продуктів
Документи:
- Колбасная мифология: [экспертиза качества детской колбасы] [Текст] // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 4. – С. 48-51.
- Цена творога. Результаы проверки Центром потребительских экспертиз "Тест" [Текст] // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2019. – № 4. – С. 8-11.
- The ecosanogenetic dimension - a criterion of decision in research and development of the contemporary product [Текст] / B. Cotigaru, V. Petrescu, F. Caldararu, M. Smighelschi // Forum Ware. – Wien, 1992. – № 1-4. – С. 11-21.
- Глушкова, Т. Г. Стан сировинної бази та особливості проведення експертизи мінеральних продуктів при перетинанні митного кордону України [Текст] / Т. Г. Глушкова, О. С. Камінська // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.29-35.
- Дроменко, О. Б. Експертний аналіз рецептурного складу м'ясних січених виробів [Текст] / О. Б. Дроменко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.64-71.
- Калинин, А. Я. Независимая экспертиза майонезов, реализуемых на потребительском рынке (России) [Текст] / А. Я. Калинин // Масложировая промышленность. – М., 2006. – № 3. – С. 32-35.
- Скокан, А. Е. Экспертиза импортных диетических кондитерских изделий [Текст] / А. Е. Скокан, Н. Б. Кондратьев // Пищевая промышленность. – 1998. – № 10. – С.12-13.
- Тарасова, М. Як "убезпечити" продукти з ГМО [Текст] / М. Тарасова // Дебет-кредит. – Київ, 2010. – № 46. – С. 26-29.
- Цибульская, С. А. Пищевая ценность мяса [Текст] / С. А. Цибульская // Мясное дело. – К., 2003. – №5. – С.27-30. – Продолжение. Начало см. №4, 2003.
|