Електронний каталог
641.5 Приготування їжі і страв. Кулінарія
Підтеми:
Документи:
- Калугіна, І. М. Заморожені кулінарні напівфабрикати з йодовмісними фаршами [Текст] / І. М. Калугіна, С. І. Вікуль, Ю. П. Новік // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – № 3. – С. 80-86.
- Мусатов, А. Как запустить проект по стандартизации ресторана [Текст] / А. Мусатов // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 10. – С. 30-35.
- Огородник, А. Феномен азиатской кухни в Украине [Текст] / А. Огородник // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 11. – С. 27-29.
- Семин, И. Вьетнам stream [Текст] / И. Семин // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 11. – C. 56-59.
- Тугашев, Р. Тренды в осенне-зимнем меню 2017-2018 [Текст] / Р. Тугашев // Рестораторъ. – Київ, 2017. – № 10. – С. 26-27.
|