Електронний каталог
сировина
Документи:
- Внешняя торговля России черными металлами и сырьем для их производства в I полугодии 2007 г. [Текст] // Бюллетень иностранной коммерческой информации (БИКИ). – М., 2007. – № 140. – С. 13-14.
- Особливості приготування вин з плодів і ягід [Текст] // Виноград. Вино. – Київ : Журнал Дім, сад, город, 2013. – № 6 (100). – С. 26-43.
- Хири в складі м'ясної сировини [Текст] // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 7. – С. 34-35.
- Savio, G. Raw materials indicators of technological change and of economic cycles: The case study of plastics [Текст] / G. Savio, V. Ballini // Forum Ware. – Wien, 1993. – № 1-4. – C. 118-128.
- Бортнычук, О. Вплив гідролізу лактози сухої молочної сироватки на інтенсивність бродіння тіста [Текст] / О. Бортнычук, Н. Лець, А. та ін. Гавриш // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №6. – С. 3-6.
- Вербицкий, С. Б. Оборудование для игольного инъецирования мясного сырья: требования безопасности и гигиены согласно нормам ЕС [Текст] / С. Б. Вербицкий // Мясной бизнес. – Київ, 2015. – № 2. – С. 34-389.
- Гончаров, Г. И. Влияние фасфатов на функционально-технологические свойства мясного сырья [Текст] / Г. И. Гончаров, И. М. Страшинский // Мясное дело. – К., 2009. – № 3. – С. 40-41.
- Гордиенко, Л. И. Информационное обеспечение системы: стандартизация пищевого сырья - качество и безопасность пищевых продуктов - здороье человека [Текст] / Л. И. Гордиенко // Пищевая промышленность. – 1999. – N4. – С.13.
- Гудзь, О. В. Косметична сировина. Методичні підходи до прогнозування ризику [Текст] / О. В. Гудзь, М. Г. Проданчук // Хімічна промисловість України. – К., 2006. – № 6. – С. 7-12.
- Дяченко, Я. Проблеми регулювання збалансованості попиту і пропозиції щодо сировинних ресурсів [Текст] / Я. Дяченко // Економіка України. – К., 2002. – №2. – С.21-26.
- Кишенько, І. І. Дослідження властивостей м'ясної сировини при солінні багатокомпонентними розсолами з кольорокоректуючими речовинами [Текст] / І. І. Кишенько, Ю. П. Крижова, О. П. Донець // Мясной бизнес. – Київ, 2015. – № 2. – С. 46-47.
- Корнилов, А. В. Перспективные технологии переработки керамического сырья [Текст] / А. В. Корнилов, Е. Н. Пермяков, Т. З. Лыгина // Стекло и керамика. – М., 2009. – № 1. – С. 23-26.
- Красножон, С. В. Інноваціійні технології по одержанню цукрових сиропіва на основі соків ягід та фруктів [Текст] / С. В. Красножон, В. А. Піддубний // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ : Гос.наук.дослід.інститут інформатизації і моделювання економіки, 2021. – № 4. – С. 34-38.
- Левичева, Ю. Стекло [Текст] / Ю. Левичева // Обзор украинского рынка. – 2001. – №10. – С.13-15.
- Литвиненко, Т. Вхідний контроль непродовольчої сировини: налаштування системи [Текст] / Т. Литвиненко // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 10. – С. 28-32.
- Молоканова, Л. В. Наукові і практичні підходи до використання дикорослої сировини для виговлення морозива [Текст] / Л. В. Молоканова // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 2 (99). – С. 38-40.
- Олейникова, А. Новые виды сырья в производстве кондитерских изделий [Текст] / А. Олейникова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2015. – №6. – С. 39-43.
- Пешук, Л. В. Розширення асортименту вітчизняних м`ясопродуктів із залученням грибної сировини [Текст] / Л. В. Пешук, О. Журавель, О. Є. Москалюк // Мясной бизнес. – Київ, 2011. – № 10 (105). – C. 74-77.
- Потапова, Н. Н. Анализ эффективности использования ресурсов в Украине и основные направления формирования ресурсосберегающей деятельности [Текст] / Н. Н. Потапова // Менеджер. – 2000. – №3(10). – С.23-28.
- Романьок, С. В. Аналіз забезпеченості сировинними ресурсами у кондитерському виробництві [Текст] / С. В. Романьок // Актуальні проблеми економіки. – К., 2007. – № 8. – С. 132-138.
- Святкивська, Е. Где ж ты, хмелю, зиму зимовал... [Текст] / Е. Святкивська // Агроперспектива. – 2001. – №9(21). – С.14-16.
- Сидоренко, О. Біологічна цінність вторинної рибної сировини [Текст] / О. Сидоренко, А. Туніцька // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2012. – № 1 (13). – С. 144-150.
- Тацки, Л. Двухстадийная активация сырья в технологии стеновой керамики [Текст] / Л. Тацки, Е. Машкина, Г. Стороженко // Строительные материалы. – 2007. – №9. – С. 11-14.
- Червяков, І. М. Економічний розвиток, економічне зростання і фактори, які стримують економічне зростання України [Текст] / І. М. Червяков // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2015. – № 6. – С. 99-102.
- Шевченко, І. І. Стабілізація забарвлення шинкових виробів [Текст] / І. І. Шевченко, Ю. П. Крижова // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 2. – С. 34-38.
|