Електронний каталог
Демічковська М.П.
Документи:
- Restaurant Creativity [Text] [Текст] = Ресторанний креатив: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 07 "Management and Administration"; field of specialty 073"Management"; fields of specialization "Hotel and Restaurant Management" / authors: D.V. Fedorova, T.I. Yudina, M.P. Demichkovska; Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2018. – 128 p. – Bibliography: p. 126-128. – 50.00.
- Етнічна кулінарія [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Т.І. Юдіна, М.П. Демічковська, Т.О.Марцин; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1001/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54 c. – 21,00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. М.Ф.Кравченко, М.П.Демічковська, Д.В.Федорова, Т.І.Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 176/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 28c. – 53,00.
- Мазаракі, А. А. Королева круп. Все про гречку [Текст] [Текст] : [довідк.вид.] / А. А. Мазаракі, М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська ; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 268 с. – Бібліогр.: с. 264-267. – ISBN 978-966-629-799-3 : 320.00.
- Мазаракі, А. А. Містер Боб. Смачні страви з бобових [Текст] [Текст] : [довідк.вид.] / А. А. Мазаракі, М. Ф. Кравченко, М. П. Демічковська ; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 291 с. – Бібліогр.: с. 287-290. – ISBN 978-966-629-923-2 : 370.00.
|