Електронний каталог
613.2 Дієтетика. Гігієна харчування
Підтеми:
Документи:
- Healthy nutrition [Text] = Оздоровче харчування [Текст] : програма та робоча програма / авт. П.О. Карпенко, М.Ф. Кравченко, Д.В. Федорова; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1674/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 37 c. – 38,00.
- Healthy Nutritiont [Text] [Текст] = Оздоровче харчування: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; fields of science 07"Management and Administration";fields of specialty 073 "Management";fields of specialization"Hotel and Restaurant Management" / author P.O.Karpenko, M.F.Kravchenko, D.V.Fedorova; Restaurant Technology and Service Department. – Kyiv : KNUTE, 2018. – 140 p. – Bibliography: p. 131-140. – 45,00.
- Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини [Текст] [Текст] : (навч.-практ. розробка з курсу "Безпека життєдіяльності") / авт.: А.М. Вісловух. – Київ : Ліра-К, 2019. – 250 с. : табл. – Бібліогр. в кінці розд. – ISBN 978-617-7507-65-8 : 215.00.
- Безпека харчування як основа безпечної життєдіяльності людини [Текст] [Текст] : (навч.-практ. розробка з курсу "Безпека життєдіяльності") / авт.: А.М. Вісловух. – Київ : Ліра-К, 2020. – 252 с. : табл. – Бібліогр. в кінці розд. – ISBN 978-617-7507-65-8 : 195.00.
- Гігієна та санітарія [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Б.О.Голуб, Н.С.Метельська, С. П.Вежлівцева; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 511/17[замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 21 c. – 17,00.
- Ентеральна нутрітивна підтримка населення в умовах надзвичайних ситуацій [Текст] [Текст] : монографія / авт.: Н.В. Притульсьуа, М.П. Гуліч, Ю.М. Мотузка та ін. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 280 с. – Бібліогр. в кінці розд. – ISBN 978-966-629-882-2 : 100.00.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. / за заг. ред. П.О.Карпенка; авт.: П.О. Карпенко, Н.В. Притульська, М.Ф. Кравченко, та ін. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 628 с. – Бібліогр.: с. 626-627. – ISBN 978-966-629-922-5 : 200.00.
- Оздоровче харчування [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: П.О. Карпенко, Д.В. Федорова; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 144 с. – Бібліогр.: с. 141-144. – 60.00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. О.В. Романенко; каф.товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 143 с. – Бібліогр.: с. 142-143. – 42.00.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.В.Хробатенко, Ю.Б.Міклашевська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 77/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 54 с. – 22,00.
- Розроблення технологій кулінарної продукції і раціонів оздоровчого харчування [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол. авт.: М.Ф.Кравченко (кер.НДР), П.О.Карпенко, Л.В.Левандовський, та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 215 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 210-215.
- Karpenko, P. O. Healthy nutrition [Електронний ресурс] [Текст] : Course Outline / P. O. Karpenko, D. V. Fedorova, M. F. Kravchenko ; KNUTE, Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2020.
- Karpenko, P. O. Healthy nutrition [Електронний ресурс] [Текст] : Course Outline / P. O. Karpenko, D. V. Fedorova, M. F. Kravchenko ; Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2020.
- Karpenko, P. O. Healthy nutrition [Електронний ресурс] [Текст] : Course Outline / P. O. Karpenko, D. V. Fedorova, M. F. Kravchenko ; KNUTE, Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Karpenko, P. O. Healthy nutrition [Електронний ресурс] [Текст] : Course Summary / P. O. Karpenko, D. V. Fedorova, M. F. Kravchenko ; KNUTE, Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2020.
- Розробка на основі олій та насіння олійних культур продуктів для харчування спортсменів [Текст] / А. П. Бєлінська, Т. В. Матвєєва, В. Ю. Папченко, С. В. Бочкарев // Вісник аграрної науки. – Київ, 2018. – № 11. – С. 192.
- Бочкарев, С. В. Белково-жировая смесь на основе масличных семян в технологии шоколадных паст для питания спортсменов [Текст] / С. В. Бочкарев, А. П. Белинская, Т.В. и др. Матвеева // Масложировой комплекс. – Київ, 2018. – № 4. – С. 36-39.
- Карпенко, П. О. Оздоровче харчування [Електронний ресурс] [Текст] = Healsy Nutrition : Course Outline / П. О. Карпенко, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; КНТЕУ, каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 11-41/20РП. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Карпенко, П. О. Оздоровче харчування [Електронний ресурс] [Текст] = Healsy Nutrition : Course Summary / П. О. Карпенко, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; КНТЕУ, каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/20 П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Карпенко, П. О. Оздоровче харчування [Електронний ресурс] [Текст] = Healsy Nutrition : Course Outline / П. О. Карпенко, М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова ; КНТЕУ, каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 12-41/20 РП. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Кравченко, М. Ф. Гігієна та санітарія [Електронний ресурс] [Текст] = Hygiene and Sanitation : робоча програма/Course Outline / М. Ф. Кравченко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 23-41/РП21. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Кравченко, М. Ф. Гігієна та санітарія [Електронний ресурс] [Текст] = Hygiene and Sanitation : програма/Course Summary / М. Ф. Кравченко, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Кравченко, М. Ф. Гігієна та санітарія [Електронний ресурс] [Текст] = Hygiene and Sanitation : програма/Course Summary / М. Ф. Кравченко, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 10-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Меркола, Дж. Жири на дієті. Кетодієта для боротоби з раком, поліпшення роботи мозку та посилення енергійності [Текст] [Текст] / Дж. Меркола ; пер. з англ. Т. Семігіної. – Київ : Форс Україна, 2019. – 416 с. – Бібліогр.: с. 394-413. – ISBN 978-617-7561-81-0 : 180.00.
- Мищиряк, В. Г. Справочно-информационный сборник по гигиене питания и пищевой санитарии [Текст] [Текст] / В. Г. Мищиряк. – Донецк, 2010. – 404 c. – ISBN 978-966-2008-25-8 : 85,00.
- Петик, И. П. Влияние соотношения масличных семян на окослительную стабильность белково-жировой смеси для питания спортсменов [Текст] / И. П. Петик, Т. В. Матвеева, А.П. и др. Белинская // Масложировой комплекс. – Київ, 2019. – № 1. – С. 45-48.
- Притульська, Н. Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування [Текст] / Н. Притульська, Ю. Мотузко, С. Асланян // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С.
- Прохорова, Л. Здорове харчування під час посту [Текст] / Л. Прохорова // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2019. – № 11. – С. 6-7.
- Ройко, О. М. Удосконалення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн. наук / Ройко О. М. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2021. – 21 с.
- Рудавська, Г. Підвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв антистресової дії [Текст] / Г. Рудавська, І. Хахалєва // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 133-142.
- Усик, С. Корисні продукти взимку [Текст] / С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2017. – № 12. – С. 4.
|