Електронний каталог
615.9 Загальна токсикологія. Загальні дослідження отрут та отруєння (інтоксикація)
Документи:
- Головня, О. Отруєння: споживання неякісних продуктів харчування [Текст] / О. Головня // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2019. – № 11. – С. 25.
- Дячук, Ю. Уникайте отруєння грибами! [Текст] / Ю. Дячук // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2019. – № 8. – С. 6.
- Залевський, С. В. Психологічні властивості та гостра токсичність 2-(2,4-діоксо-1,4- дигідрохіназолін -3(2Н)-іл)-N-[(2,4-дихлорофеніл) метил]-ацетаміду - перспективного антиконвульсанта [Текст] / С. В. Залевський, С. Ю. Штриголь, Д. В. Штриголь // Фармакологія та лікарська токсикологія. – Київ, 2021. – № 6. – С. 363-371.
- Сенюк, І. В. Фітохімічна характеристика та вивчення гострої токсичності екстрактів із плодів сливи домашньої [Текст] / І. В. Сенюк, В. М. Кравченко, Ібрахім Амін Бенарафа // Фармацевтичний журнал. – Київ, 2022. – : Том 77, № 1. – С. 94-102.
|