Електронний каталог
635.1/.8 Овочівництво. Городництво
Підтеми:
Документи:
- Гарантована врожайність та якість редису [Текст] // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2020. – № 10. – С. 15-17.
- Для гарного врожаю - найкращі складові [Текст] // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 10. – С. 22-23.
- Зроби свій вибір [Текст] // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 12. – С. 17.
- Ідеальний гібрид для плівкових теплиць [Текст] // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 10. – С. 8-9.
- От такі! солодкі, і хрумкі від бейо буряки [Текст] // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2021. – № 5. – С. 30-35.
- Башинська, О. Нова загроза для овочевих культур! [Текст] / О. Башинська // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : Юнивест Медиа, 2022. – № 1. – С. 96-99.
- Будзяк, В. Овочіництво у системі продовольчої безпеки держави [Текст] / В. Будзяк, О. Будзяк // Scientia Fructuosa. – Київ, 2022. – ч. 4 (144). – С. 16-25. – (Економічні науки).
- Дидів, І. Культура ревеню [Текст] / І. Дидів, О. Дидів, Д. Дидів // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 10. – С. 46-47.
- Дидів, І. В. Вирощування розсади селери коренеплідної [Текст] / І. В. Дидів, О. Й. Дидів, А. І. Дидів // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2022. – № 1. – С. 36-45.
- Дидів, О. Комерційна культура броколі [Текст] / О. Дидів, І. Дидів, А. Дидів // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 3. – С. 26-32Дидів О., С. 26-30.
- Дидів, О. Культура ревеню [Текст] / О. Дидів, І. Дидів, А. Дидів // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 9. – С. 44-47.
- Дишкант, Д. Микрогрин для здорового питания [Текст] / Д. Дишкант // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 1. – С. 12-14.
- Дишкант, Д. Найкращі томати майбутнього сезону [Текст] / Д. Дишкант // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 2. – С. 11.
- Духін, Е. Особливості вирощування зелених культур [Текст] / Е. Духін, Н. Духіна // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 1. – С. 132-134.
- Духін, Є. О. Альтернативні способи вирощування томатів [Текст] / Є. О. Духін, Н. Г. Духіна // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 12. – С. 26-28.
- Духін, Є. О. Мелотрія шорстка: особливості вирощування в Україні [Текст] / Є. О. Духін, Н. Г. Духіна // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 11. – С. 14-15.
- Дышкант, Д. Овощной сомелье - кто это? [Текст] / Д. Дышкант // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 2. – С. 32-33.
- Канєва, Л. Вбережемо цибулю від стресу [Текст] / Л. Канєва // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 5. – С.18-19.
- Книш, В. Технологія вирощування дині у плівковій теплиці [Текст] / В. Книш // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 7-8. – С. 27-29.
- Книш, В. Збирання, зберігання та переробка плодів кавуна [Текст] / В. Книш, В. Книш // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 9. – С. 30-32.
- Книш, В. Баклажани у плівковому тунелі [Текст] / В. Книш, А. Наумов // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 5. – С. 20-24.
- Козак, В. Як виростити найкращі кавуни та дині? [Текст] / В. Козак // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : Юнивест Медиа, 2021. – № 4. – С. 94-98.
- Козак, Г. Тропічна "солодка картопля" вже росте на українській землі [Текст] / Г. Козак // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : Юнивест Медиа, 2021. – № 7-8. – С. 102-107.
- Козак, Г. Як виростити найкращі кавуни та дині? [Текст] / Г. Козак // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2021. – № 3. – С. 120-125.
- Литвиненко, А. Как сформировать вкус и запах плодов в тепличных условиях [Текст] / А. Литвиненко // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 2. – С. 18-23.
- Логоша, Р. В. Розвиток ринку овочевої продукції в Україні: теорія, методологія, практика [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон. наук. / Логоша Р. В. ; 08.00.03 - економіка та упр. нац. госп-вом. – Житомир : ЖНАУ, 2018. – 40 с.
- Малиновський, Б. В Україні випробували нові корейські огірки [Текст] / Б. Малиновський // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 7-8. – С. 10-11.
- Малиновський, Б. Томати для плівкових теплиць від "Сингенти" [Текст] / Б. Малиновський // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 10. – С. 10-11.
- Маслак, О. Вирощування голозерних гарбузів - справа вигідна [Текст] / О. Маслак // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2020. – №12. – С. 98-101.
- Мозговська, Г. В. Такий різноманітний баклажан [Текст] / Г. В. Мозговська, О. М. Шабетя // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 2. – С. 12-15.
- Непорожна, Є. Виродження картоплі [Текст] / Є. Непорожна // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 10. – С. 30-35.
- Непорожна, Є. Літня сівба овочевих [Текст] / Є. Непорожна // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 7-8. – С. 32-34.
- Непорожна, Є. Новий напрям органічного овочівництва [Текст] / Є. Непорожна // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2019. – № 1. – С. 136-138.
- Непорожная, Е. Биологические особенности цветной капусты в свете приемов выращивания [Текст] / Е. Непорожная // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 3. – С. 16-19.
- Непорожная, Е. Капуста кучерявая полезна и вкусна [Текст] / Е. Непорожная // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 3. – С. 20-21.
- Позняк, О. Вітчизняний сортимент збагачено [Текст] / О. Позняк // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2022. – № 1. – С. 46-59.
- Полевик, В. Шкідливі організми у закритому грунті: система захисту [Текст] / В. Полевик // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : Юнивест Медиа, 2021. – № 6. – С. 84-92.
- Рудніченко, Н. Перспективні овочі [Текст] / Н. Рудніченко // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2021. – № 3. – С. 118-119.
- Сергієнко, О. В. Агротехніка і кращі сорти кавуна іноземної селекції [Текст] / О. В. Сергієнко // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2021. – № 9. – С. 21-25.
- Сергієнко, О. В. Кабачок-цукіні: особливості і технологія [Текст] / О. В. Сергієнко // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2020. – № 9. – С. 20-24.
- Сєвідова, І. О. Формувння стратегії інтеграції аграрних підприємств до оптового ринку овочевої продукції [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон. наук. / Сєвідова І. О. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Дніпропетровськ : ДДАЕУ, 2018. – 36 с.
- Сич, З. Овочевий потенціал для сільського зеленого туризму [Текст] / З. Сич // Овощеводство. – Київ : А.С.К., 2018. – № 5. – С. 52-55.
- Сич, З. Ситуація у часниківництві: досвід, перевиробництво, низькі якість та ціни [Текст] / З. Сич, С. Кубрак // Овощеводство/Овочівництво. – Київ : А.С.К., 2018. – № 11. – С. 16-20.
- Сич, З.. Кубрак С.. Мереженюк В. Сучасна класифікація озимих сортів часнику, поширених в Україні [Текст] / З.. Кубрак С.. Мереженюк В. Сич // Пропозиція/Овочівництво. – Київ : Юнивест Медиа, 2021. – № 5. – С. 96-98.
|