Електронний каталог
663.3 Плодово-ягідне виноробство. Плодово-ягідні вина. Сидр. Грушевий сидр. Інші фруктові вина, вина з соків
Документи:
- Дистилляты из винограда. Промышленное производство винных дистиллятов в Украине: есть ли перспективы? [Текст] // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2018. – № 1-2. – С. 44-45.
- Мы ждем перемен! Обзор украинского сегмента соков (2016-2017 гг.) [Текст] // Мир продуктов. – Київ, 2018. – № 3. – С. 52-53.
- Полный ассортимент продуктов из гуммиарабика и их применение в виноделии [Текст] // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2018. – № 1-2. – С. 25-28.
- Українські слабоалкогольні плодові напої типу "Сангрія" [Текст] // Сад,виноград і вино України. – Київ, 2017. – № 4. – С. 38-39.
- Унікальність напоїв - у місцевій сировині [Текст] // Напитки. Технологии и инновации. – Київ, 2017. – № 5-6. – С. 60-62.
- Беженар, І. Ринок вина України у 2024 р. [Текст] / І. Беженар // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2025. – №1 (53). – C. 54-91.
- Вакарчук, Л. Технология производства мистеля повышенного качества [Текст] / Л. Вакарчук, Г. Лященко, И. Прида // Напої. Технології та інновації. – Київ, 2018. – № 1-2. – С. 30-32.
- Костенко, Є. Є. Дослідження властивостей ягід журавлини [Текст] / Є. Є. Костенко, М. В. Мілюкін, О.М. та ін. Бутенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 4. – С. 174-187.
- Красножон, С. В. Інноваціійні технології по одержанню цукрових сиропіва на основі соків ягід та фруктів [Текст] / С. В. Красножон, В. А. Піддубний // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ : Гос.наук.дослід.інститут інформатизації і моделювання економіки, 2021. – № 4. – С. 34-38.
- Навродський, А. Бізнес на соках: обладнання і технологія [Текст] / А. Навродський // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2020. – № 8. – С. 60-62.
- Постоленко, Є. П. Виробництво сидру [Текст] / Є. П. Постоленко // Овощи и фрукты. – Київ, 2019. – № 2. – С. 50-52.
|