Електронний каталог
665.1 Загальні відомості про олії, жири, віск і продукти, що виробляються з них
Документи:
- Масло подсолнечное extra virgin инновационный пищевой продукт [Текст] // Масложировой комплекс. – Київ, 2020. – № 1. – С. 39-43.
- Бандура, В. М. Науково-практичне обгрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі механічних та електромагнітних інтенсифікаторів [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...д-ра техн. наук / Бандура В. М. ; 05.18.012 -процеси і обладнання харчових, мікробіол. та фармацевт. виробництв. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – 45 с.
- Белинская, А. П. Стабилизация биологически активных веществ в жировых продуктах [Текст] / А. П. Белинская // Масложировой комплекс. – Київ, 2020. – № 1. – С. 44-45.
- ДемидовИ, Н. Возможность расчета определенных физико-химических показателей жиров по их триацилглицерольному составу [Текст] / Н. ДемидовИ, В. А. Голодняк // Масложировой комплекс. – Київ, 2018. – № 2. – С. 35-37.
- Довгань, Ю. В. Формування маркетингової стратегії просування інноваційних рослинних харчових олій [Текст] / Ю. В. Довгань // Економіка та держава. – Київ, 2020. – № 1. – C. 126-131.
- Касьяненко, Л. М. Использование растительных масел для получения базовых основ моторных масел [Текст] / Л. М. Касьяненко, И. Н. Демидов, В. М. Сорочинский // Масложировой комплекс. – Київ, 2019. – № 1. – С. 41-42.
- Лабейко, М. А. О ценности подсолнечного шротьа в качестве источника природных антиоксидантов [Текст] / М. А. Лабейко, Н. М. Лобченко // Масложировой комплекс. – Київ, 2019. – № 1. – С. 39-41.
- Лабейко, М. А. О ценности подсолнечного шрота в качестве источника природных антиоксидантов [Текст] / М. А. Лабейко, Н. М. Любченко // Масложировой комплекс. – Київ, 2019. – № 2 (65). – С. 48-49.
- Лабейко, М. А. Белковые продукты растительного происхождения: пищевая ценность и возможность комбинирования [Текст] / М. А. Лабейко, О. А. Моргун, И.П. и др. Петик // Масложировой комплекс. – Київ, 2018. – № 4. – С. 40-43.
- Скряр, В. Ю. Розробка енергоефективної технології утилізації відходів олійно-жирової галузі [Текст] / В. Ю. Скряр, Г. В. Крусір, І.В. та ін. Коваленко // Наукові праці Одеська національна академія харчових технологій. – Одеса, 2019. – № 1. – С. 92-97.
- Сытник, Н. С. Применение антиоксидантов растительного происхождения в масложировой отрасли [Текст] / Н. С. Сытник, И. Н. Демидов, В.С. и др. Мазаева // Масложировой комплекс. – Київ, 2018. – № 3. – С. 45-47.
- Сытник, Н. С. Анализ подсолнечного масла на наличие посторонних высокопласвких жировых примесей [Текст] / Н. С. Сытник, В. С. Мазаева, З. П. Федякина // Масложировой комплекс. – Київ, 2019. – № 3. – С. 52-54.
- Сытник, Н. С. Сравнительный анализ триацилглицерольного состава и параметров фазовых превращений соевого и подсолнечного масел [Текст] / Н. С. Сытник, В. С. Мазаэва, Н. В. Сидорова // Масложировой комплекс. – Київ, 2019. – № 4. – С. 46-47.
|