Електронний каталог
640.4 Підприємства готельного типу та громадського харчування. Готельна індустрія
Підтеми:
Документи:
- Corporate Management in the Hotel and Restaurant Business [Text] [Текст] = Управління корпораціями в готельному та ресторанному бізнесі: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 07 "Management and Administration"24 "Service Industry"; field of specialty 073"Management"; 241" Hotel and restaurant Industry"specialization "Hotel and Restaurant Management"International Ho / author: M.V Kulyk; Hotel and Restaurant Business Department. – Kyiv : KNUTE, 2019. – 129 p. – Bibliography: p. 128-129. – 57.00.
- HORECA - нові формати [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ. ден. форми навчання, які здобувають освіт. ступінь магістра за спец. 073 "Менеджмент". Ч. 2 / ред. кол.: А.А. Мазаракі (відп. ред.), С.В. Мельниченко, Н.І. Ведмідь та ін. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 160 с. – 90.00.
- Бухгалтерський облік [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.:О.М. Прокопова, А.П. Шаповалова, М.В. Кузуб, ; каф. обліку та оподаткування. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 124 с. – Бібліогр.: с. 123-124. – 54.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж."; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 698. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 98 с. – 75.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування"; спец. 241 "Готел.-ресторан. справа"; спеціалізація "Готел.-ресторан. справа"; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 699. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 98 с. – 75.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування"; спец. 241 "Готел.-ресторан. справа"; спеціалізація "Готел.-ресторан. справа"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 697. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 64 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж."; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 700. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 64 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж."; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 431. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 74 с. – 80.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування"; спец. 241 "Готел.-ресторан. справа"; спеціалізація "Готел.-ресторан. справа"; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 535. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 106 с. – 100.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування"; спец. 241 "Готел.-ресторан. справа"; спеціалізація "Лакшері менеджмент"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 663. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 88 с. – 85.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування", спец. 073 "Менеджмент" спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж." освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1735. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 58 с. – 45.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування"; спец. 241 "Готел.-ресторан. справа"; спеціалізація 01 "Готельна і ресторан. справа"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1734. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 58 с. – 45.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 07 "Упр. та адміністрування"; спец. 073 "Менеджмент"; спеціалізація "Готел. і ресторан. менедж."; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1737. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 90 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування"; спец. 241 "Готел.-ресторан. справа"; спеціалізація "Готел.-ресторан. справа"; освіт. ступінь "бакалавр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1736. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 92 с. – 60.00.
- О важности и качестве сна или почему сон можно и нужно продавать [Текст] // Отельер & Ресторатор. – Київ, 2017. – № 5. – С. 44-45.
- Організація готельно-ресторанної справи [Текст] [Текст] : навч. посіб. / за ред. В.Я. Брича; кол.авт.: В.Я. Брич, І.О. Банєва, Т.І. Божук та ін. – Київ : Ліра-К, 2020. – 484 с. – Бібліогр.: с. 472-482. – ISBN 978-617-7844-16-6 : 340.00.
- Отель во флаконе [Текст] // Отельер & Ресторатор. – Київ, 2017. – № 5. – С. 22-24.
- Управління бізнес-процесами [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: С.В. Мельниченко, К.А. Шеєнкова; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 44 с. – Бібліогр.: с. 43-44. – 33.00.
- Хостел : тема номера [Текст] // Все про бухгалтерський облiк. – Київ, 2018. – № 52. – С. 6-14.
- Ціннісно орієнтоване управління [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.Г. Бойко, Л.Д. Романчук; каф. готел.- ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 64 с. – Бібліогр.: с. 61-64. – 36.00.
- Антоновіч, В. С. Діяльність бібліотек по інформаційно-комунікаційному забезпеченню готельно-ресторанної сфери у зарубіжних країнах [Текст] / В. С. Антоновіч // Бібліотекознавство. Документознавство. Інформологія. – Київ, 2019. – № 3. – С. 101-106.
- Бовш, Л. А. Економіка готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Hotels and Restaurants : програма / Course Summary / Л. А. Бовш, М. В. Кулик, А. Г. Охріменко ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 09-44 /П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Бовш, Л. А. Готельна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Hotel Business : зб. тест.завдань / Л. А. Бовш, Т. М. Ткачук, Н. Л. Зікій ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – ПП 04-44/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Бойко, М. HR-менеджмент готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = Hotel and Restaurant Human Resource : програма/Course Summary / М. Бойко, М. Босовська ; каф. менедж. готел.-ресторан. бізнесу. – 4-44/П25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 40 с.
- Маркетинг [Електронний ресурс] [Текст] = Marketing : програма/Course Summary / М. Бойко, М. Босовська, О. Полтавська, Л. Романчук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 07-44/П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 30 с.
- Економіка готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Hotels and Restaurants : робоча програма / Course Outline / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М. В. Кулик, А. Г. Охріменко ; каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 08-44 / 21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Менеджмент гостинності та туризму [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до викон. курс. робіт / М. Г. Бойко, А. М. Босовська, Н. І. Ведмідь, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 05-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 25 с.
- Бойко, М. Г. Практична підготовка [Електронний ресурс] [Текст] : програма та робоча програма / М. Г. Бойко, А. Г. Охріменко, Т. М. Ткачук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 07-44/ПРП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 22 с.
- Бойко, М. Г. Стратегічне управління у сфері гостинності [Електронний ресурс] [Текст] = Strategic Management in the Field Hospitality : програма / Course Summary / М. Г. Бойко, А. Г. Охріменко, Н. Л. Зікій ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 05-44 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Бойко, М. Г. Стратегічне управління у сфері гостинності [Електронний ресурс] [Текст] = Strategic Management in the Field of Hospitality : програма / Course Summary / М. Г. Бойко, А. Г. Охріменко, Н. Л. Зікій ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 04-44 /П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 14 с.
- Управління дистрибуцією послуг [Електронний ресурс] [Текст] = Management of Service Distribution : програма/Course Summary / М. Г. Бойко, А. М. Расулова, Л. А. Бовш, Н. Л. Зікій ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 09-44/П23. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 32 с.
- Бойко, М. Г. Ціннісно орієнтоване управління Електронний ресурс] [Текст] = Value-oriented management : програма / Course Summary / М. Г. Бойко, Л. Д. Романчук ; каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 06-44 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Практична підготовка [Електронний ресурс] [Текст] : наскрізна програма / М. Г. Бойко, Т. Г. Ткаченко, Т. М. Ткачук, С. В. Хлопяк ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 05-44/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 21 с.
- Бойко, М. Г. Практична підготовка [Електронний ресурс] [Текст] : наскрізна програма / М. Г. Бойко, Т. М. Ткачук, А. М. Расулова ; каф. менедж. готел.-ресторан. бізнесу. – 09-44/П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 23 с.
- Ведмідь, Н. І. Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Н. І. Ведмідь, М. Г. Бойко, М. В. Босовська ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – П_П 01-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 14 с.
- Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Н. І. Ведмідь, М. Г. Бойко, М. В. Босовська, М. В. Кулик ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – П_П 02-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 15 с.
- Менеджмент готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / Н. І. Ведмідь, М. В. Босовська, А. М. Расулова, Л. Д. Романчук ; каф. готельно-ресторанного бізнесу. – ПП 01-44/22. – Київ : ДТЕУ, 2022.
- Ведмідь, Н. І. Менеджмент [Електронний ресурс] [Текст] : зб. тест. завдань / Н. І. Ведмідь, М. В. Босовська, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 06-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 68 с.
- Вівсюк, І. О. Економічний потенціал підприємства готельного господарства [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Вівсюк І. О. ; 051 - економіка; наук.кер. Н.О. Роскладка. – Київ, 2023. – 354 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: с. 191- 204. - Дод.
- Волковська, Я. В. Управлінський облік витрат операційної діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.екон. наук / Волковська Я. В. ; 08.00.09 - бух. облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.). – Харків : ХДУХТ, 2018. – 22 с.
- Гаврилко, П. П. Базові орієнтири забезпечення конкурентоспроможності підприємств готельного бізнесу [Текст] / П. П. Гаврилко, А. В. Колодійчук // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2017. – № 9. – С. 71-75.
- Гаврилко, П. П. Методика оцінки конкурентоспроможності суб'єктів готельного підприємства [Текст] / П. П. Гаврилко, А. В. Колодійчук // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2017. – № 10. – С.66-70.
- Гончар, Л. О. Формування державної стратегії управління змінами у сфері послуг [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Гончар Л. О. ; 08.00.03-економіка та управління національним господарством. – Київ : НАУ, 2019. – 24 с.
- Гуменюк, А. М. Стратегії управління розвитком підприємств сфери гостинності [Текст] / А. М. Гуменюк // Економіка та держава. – Київ : ТОВ "ДКС Центр", 2021. – № 11. – С. 126-130.
- Гусєва, О. Ю. Діагностика пріоритетності ключових факторів впливу на управління поведінкою персоналу підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст] / О. Ю. Гусєва, М. В. Гакова // Економіка, менеджмент, бізнес. – Київ : Блиц-Информ, 2018. – № 3 (25). – С. 42-51.
- Давидова, О. Ю. Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...д-ра екон. наук / Давидова О. Ю. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Харків : ХДУХТ, 2018. – 45 с.
- Завідна, Л. Д. Оцінка ризику в управління розвиткуом готельного бізнесу [Текст] / Л. Д. Завідна // Економіка України. – Київ : Преса України, 2018. – № 6. – С. 13-25.
- Кисиль, О. "Фотографии-оборотни" [Текст] / О. Кисиль // Отельер & Ресторатор. – Київ, 2017. – № 5. – С. 26-27.
- Компанець, К. А. Готельна справа [Електронний ресурс] [Текст] : ситуац. вправа (кейс) / К. А. Компанець ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – П_П 03-44_23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 18 с.
- Кулік, М. Повелінковий механізм споживачів готельно-ресторанних послуг під час воєнного стану [Текст] / М. Кулік, К. Компанець, Р. Федоряк // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2022. – №4(44). – С. 101-112.
1
2
|