Електронний каталог
640.43 Ресторани. Трактири
Підтеми:
Документи:
- Банкет посудные особенности [Текст] // Отельер & Ресторатор. – Київ, 2017. – № 6. – С. 52-54.
- Інженерне та технологічне обладнання [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: С.Л.Шаповал, І.І. Тарасенко, М.Ю. Криворучко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 96 с. – Бібліогр.: с. 95-96. – 38.00.
- Приспособиться и выжить в условиях карантина [Текст] // Рестораторъ. – Київ, 2020. – № 5. – С. 14-19.
- Проектування закладів ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підручник / А.А.Мазаракі, С.Л.Шаповал, О.М. Григоренко [та ін.]; за ред. А.А.Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 183 с. : іл. – ISBN 978-966-629-848-8 : 85.00.
- Ресторанні технології [Текст] [Текст] : зб.наук.ст. студ., які здобувають освіт.ступінь "магістр" за спец."Харчові технології" / ред.кол.: Д.В. Федорова, М.Ф. Кравченко (відп.ред.), А.Д. Мєдвєдєва. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 136 с. – 125.00.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / каф. гот. - ресторан. бізнесу. – 06-44_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Семь принципов привлечения гостей [Текст] // Отельер & Ресторатор. – Київ, 2017. – № 6. – С. 44-46.
- Управління корпораціями у готельному і ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.Г. Бойко, Н.І. Ведмідь, А.Г. Охріменко; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 228 с. – Бібліогр.: с. 222-228. – 46.00.
- Управління якістю послуг у готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 124 с. – Бібліогр.: с. 119-124. – 41.00.
- Авруцкая, И. Тренды - 2020. Актуализация прогнозов [Текст] / И. Авруцкая // Рестораторъ. – Київ, 2020. – № 5. – С. 38-45.
- Антонюк, І. Ю. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business : програма/Course Summary / І. Ю. Антонюк, А. О. Медведєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/21П. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Бабій, О.. Римаренко К. Моніторинг додержання антитютюнового законодавства в закладах ресторанного господарства [Текст] / О.. Римаренко К. Бабій, М. Сидоров // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 14-22.
- Бойко, М. Г. Економіка ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = the economics of restaurants : програма / course summary / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М.В. та ін. Кулик ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 03-44 / 20 П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Економіка ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Restaurants : робоча програма / Course Outline / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М. В. Кулик, В.Г. та ін. Міска ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 09-44 / 21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : програма / Course Summary / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 16-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : зб.тест. завдань / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 02-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : програма / Course Summary / О. П. Вітряк, Л. В. Левандовський ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 06-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 66 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Глущенко, И. Общепит. Микоян и советская кухня [Текст] [Текст] / И. Глущенко. – Москва : Высшая школя экономики, 2010. – 240 с. – (Исследования культуры). – ISBN 978--5-7598-0725-4 : 110.00.
- Григоренко, О. М. Проектування готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = Hotels and restaurants Design : програма / course summary / О. М. Григоренко, Л. А. Карпенко ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 04-43 /П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Кравченко, М. Ф. Інжиніринг ресторанних технологій [Електронний ресурс] [Текст] : програма / М. Ф. Кравченко, О. О. Васильєва ; кафедра технології і організації ресторанного господарства. – 12-41_18 П. – Київ : КНТЕУ, 2017.
- Кравченко, М. Ф. Практична підготовка [Електронний ресурс] [Текст] : програма та робоча програма / М. Ф. Кравченко, В. А. Піддубний, Т. І. Юдіна ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 31-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 25 с.
- Кравченко, О. Смелый фудперинг [Текст] / О. Кравченко // Рестораторъ. – Київ, 2019. – № 4. – С. 58-60.
- Кучер, М. М. Сутність та взаємозвязок структурних складових ресурсного потенціалу ресторанного господарства [Текст] / М. М. Кучер, Г. П. Левченко // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ : Гос.наук.дослід.інститут інформатизації і моделювання економіки, 2021. – № 5. – С. 67-73.
- Ларичева, А. Всем не угодишь. Работа с негативом [Текст] / А. Ларичева // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 9. – С. 34-35.
- Лояк, Л. М. Маркетингові інструменти управління розвитком підприємств ресторанного господарства курорту "Буковель" [Текст] / Л. М. Лояк // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2020. – № 6. – С. 122-128.
- Мусатов, А. Инвентаризация [Текст] / А. Мусатов // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 9. – С. 36-38.
- Новак, Н. Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі [Текст] / Н. Г. Новак, І. О. Башинська // Економіка, фінанси, право. – Київ : " Ессе", 2018. – № 6. – С. 17-19.
- Носалик, М. Право на идею. Нарушения интеллектуальной собственности: главные ошибки рестораторов, как их избежать [Текст] / М. Носалик // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 9. – С. 46-48.
- Обзор, А. Ресторан и поставщик: правила взаимодействия [Текст] / А. Обзор, Е. Макаренко // Рестораторъ. – Київ, 2018. – № 9. – С. 40-45.
- Огородник, А. Карантинное: топовые рестораны мира в период пандемии [Текст] / А. Огородник // Рестораторъ. – Київ, 2020. – № 5. – С. 8-11.
- П'ятницька, Г.. Григоренко О. Діагностика ринку послуг ресторанного господарства [Текст] / Г.. Григоренко О. П'ятницька, В. найдюк // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №1(25). – С. 38-60.
- Піддубний, В. А. Підвищення ефективності діяльності підприємств індустрії гостинності за рахунок організації міні-виробництв харчової продукції [Текст] / В. А. Піддубний, Г. М. Тарасюк, А.О. та ін. Чайда // Формування ринкових відносин в Україні. – Київ, 2020. – № 5. – С. 76-82.
- Приймук, О. О. Психологічні умови формування професійних якостей здобувачів вищої освіти [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. психолог. наук. / Приймук О. О. ; 19.00.10 - орг. психологія; екон. психологія. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 20 с.
- Приймук, О. О. Психологічні умови формування професійних якостей здобувачів вищої освіти [Текст] [Текст] : дис. ... канд. психолог. наук. / Приймук О. О. ; 19.00.10 - орг. психологія; екон. психологія; наук. кер. В.М. Корольчук. – Київ, 2017. – 331 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.192-224. - Дод.: с. 225-331.
- Світлична, М. Л. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб.- практикум / М. Л. Світлична. – Житомир : Полісся, 2013. – 220 с. – Бібліогр.: с. 214 -215. – ISBN 978-966-655-686-1 : 45,00.
- Суховий, Д. Пекарня при отеле: за или против? [Текст] / Д. Суховий // Отельер & Ресторатор. – Київ, 2017. – № 6. – С. 48-49.
- Практична підготовка [Електронний ресурс] [Текст] : наскрізна програма / Д. В. Федорова, В. А. Гніцевич, В. І. Кочерга, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41 / П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 29 с.
- Практична підготовка 1.2.3 [Електронний ресурс] [Текст] : робоча програма / Д. В. Федорова, В. А. Гніцевич, В. І. Кочерга, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 30 с.
- Юдіна, Т. І. Ресторанна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Restaurant Business : програма/Course Summary / Т. І. Юдіна, О. О. Васильєва ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 14-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
|