Електронний каталог
640.412 Готелі
Документи:
- Consumer Behavior in Hospitality [Text] [Текст] = Поведінка споживачів послуг гостинності: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; fields of science 07"Management and Administration",24"Service area";fields of specialty 073 "Management",241"Hotel and Restaurant Business";fields of specialization"Hotel and Restaurant Management / author M.V. Kulyk; Departament of Restaurant and Hotel and Tourist Business. – Kyiv : KNUTE, 2019. – 66 p. – Bibliography: p. 61-66. – 50,00.
- SPA в отеле [Текст] // Отельер & Ресторатор. – Київ, 2017. – № 6. – С. 22-24.
- Безопасность отеля: патрулирование [Текст] // Отельер & Ресторатор. – Київ, 2017. – № 6. – С. 26-32.
- Готельна справа [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Л.М.Гопкало, Т.В.Кудлай; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 1434/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 14c. – 27.00.
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.В. Кулик, Л.А. Бовш, Я.В. Проценко; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 198 с. – Бібліогр.: с. 191-198. – 51.00.
- Інженерне та технологічне обладнання [Текст] [Текст] : опор.конспект лекцій / авт.: С.Л.Шаповал, І.І. Тарасенко, М.Ю. Криворучко; каф. інженер.-техн. дисциплін. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 96 с. – Бібліогр.: с. 95-96. – 38.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування"; спец. 241 "Готел.-ресторан. справа"; спеціалізація "Міжнар. готел. бізнес"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 847. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 65 с. – 60.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування"; спец. 241 "Готел.-ресторан. справа"; спеціалізація 02 "Міжнар. готел. бізнес"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 1733. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 58 с. – 45.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування"; спец. 241 "Готел.-ресторан. справа"; спеціалізація "Готел. девелопмент"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 432. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 74 с. – 80.00.
- Інформаційний пакет. Європейська кредитно-трансферна система (ЄКТС) [Текст] [Текст] : галузь знань 24 "Сфера обслуговування"; спец. 241 "Готел.-ресторан. справа"; спеціалізація "Міжнар. готел. бізнес"; освіт. ступінь "магістр" / ф-т ресторан.-готел. та турист. бізнесу. – зам. 460. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 78 с. – 80.00.
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 230/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с. – 47,00.
- Управління корпораціями у готельному і ресторанному бізнесі [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.Г. Бойко, Н.І. Ведмідь, А.Г. Охріменко; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 228 с. – Бібліогр.: с. 222-228. – 46.00.
- Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] [Текст] = Project Management in Hospitality and Restaurant Business : робоча програма/Course Outline / каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 13-44/РП21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Управління якістю послуг у готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 124 с. – Бібліогр.: с. 119-124. – 41.00.
- Басовська, М. В. Оцінювання якості готельних послуг [Текст] / М. В. Басовська, Л. А. Бовш, А. Г. Охріменко // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2019. – № 4. – С. 25-31.
- Басюк, Д. І. Комплексний підхід до оцінки якості послуг готельних підприємств [Текст] / Д. І. Басюк, Д. О. Мельник, М. П. Маршаленко // Економіка та держава. – Київ, 2019. – № 3. – С. 30-33.
- Бовш, Л. Інноваційні маркетингові технології готельних підприємств [Текст] / Л. Бовш // Вісник КНТЕУ. – Київ, 2017. – № 5. – С. 61-72.
- Бойко, М. Г. Управління проектами в готельному та ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] [Текст] = Project Management in Hospitality and Restaurant Business : програма/Course Summary / М. Г. Бойко, М. В. Кулик, О. В. Мельниченко ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 10-44/РП20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Бойко, М. Г. Revenue менеджмент [Електронний ресурс] [Текст] = Revenue Management : робоча програма / course outline / М. Г. Бойко, М. В. Кулик, О. В. Полтавська ; каф. готельно-ресторан. бізнесу. – 16-44 / РП 21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Бойко, М. Г. Revenue менеджмент [Електронний ресурс] [Текст] = Revenue Management : робоча програма / course outline / М. Г. Бойко, М. В. Кулик, О. В. Полтавська ; каф. готельно-ресторан. бізнесу. – 05-44 / 20 П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Бойко, М. Г. Стратегічний маркетинг в готельному та ресторанному бізнесі (Електронний ресурс) [Текст] = Strategic Marketing in Hospitality and Restaurant Business : програма/ Course Summary / М. Г. Бойко, О. В. Полтавська, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – 08-44 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Бойко, М. Г. Стратегічний маркетинг в готельному та ресторанному бізнесі (Електронний ресурс) [Текст] = Strategic Marketing in Hospitality and Restaurant Business : програма/ Course Summary / М. Г. Бойко, О. В. Полтавська, Л. Д. Романчук ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – 07-44 / 21РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Василишина, Т. Эффективное управление: собственник или профильная организация? [Текст] / Т. Василишина // Академия гостеприимства. – Київ, 2019. – № 5. – С. 16-23.
- Григоренко, О. М. Проектування готелів і курортів [Електронний ресурс] [Текст] = Hotels and Resorts Design : програма / Course Summary / О. М. Григоренко, Л. А. Карпенко ; каф. інженер.-техн. дисциплін. – 03-43 /П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Григоренко, О. М. Проектування готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = Hotels and restaurants Design : програма / course summary / О. М. Григоренко, Л. А. Карпенко ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 04-43 /П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Даниленко, М. Пошуковий маркетинг готелів [Текст] / М. Даниленко // Вісник КНТЕУ. – Київ, 2018. – № 3. – С. 90-102.
- Дмитрук-Шийка, В. Життя по-новому: зміна стандартів прийому гостей [Текст] / В. Дмитрук-Шийка // Академия гостеприимства. – Київ : ООО"РІДЖІ", 2020. – № 4. – С. 28-30.
- Добровольська, О. Адаптація - справа емоційна: 10 ключів до серця новачка [Текст] / О. Добровольська // Академия гостеприимства. – Київ : ООО"РІДЖІ", 2020. – № 2-3. – С. 46-51.
- Ефимов, А. Возмещение ущерба: как взыскать его с непорядочного клиента [Текст] / А. Ефимов // Бухгалтерія UA. – Київ : ТОВ "Інфоліга", 2020. – № 15. – С. 25-26. – електронна версія.
- Завідна, Л. Д. Готельний бізнес: стратегія розвитку [Текст] [Текст] : монографія / Л. Д. Завідна. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 600 с. – Бібліогр.: с.497-545. – ISBN 978-966-629-837-2 : 150.00.
- Завідна, Л. Д. Управління стратегічним розвитком підприємства готельного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра екон. наук / Завідна Л. Д. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : КНТЕУ, 2018. – 39 с.
- Завідна, Л. Д. Управління стратегічним розвитком підприємства готельного господарства [Текст] [Текст] : дис...д-ра екон. наук / Завідна Л. Д. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.); наук. консультант А.А. Мазаракі. – Київ, 2018. – 695 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 448-506. - Дод.
- Карпенко, С. Карантинні процеси та їхній вплив на зміну бізнес-моделі готелю [Текст] / С. Карпенко // Академия гостеприимства. – Київ : ООО"РІДЖІ", 2020. – № 5. – С. 16-21.
- Карпенко, С. Отель взаймы: банкиры требуют многого [Текст] / С. Карпенко // Академия гостеприимства. – Київ, 2019. – № 5. – С. 50-54.
- Кисиль, А. Поймать красивые моменты [Текст] / А. Кисиль // Отельер & Ресторатор. – Київ, 2017. – № 6. – С. 62-65.
- Коваленко, В. Знайома особа: використання програми ідентифікації обличчя в готелях [Текст] / В. Коваленко // Академия гостеприимства. – Київ : ООО"РІДЖІ", 2020. – № 5. – С. 58-62.
- Коваленко, В. Швидкий старт: збірні будинки для заміського готелю [Текст] / В. Коваленко // Академия гостеприимства. – Київ : ООО"РІДЖІ", 2020. – № 4. – С. 54-59.
- Коваленко, В. Шуміть тихо: звукоізоляція готелю [Текст] / В. Коваленко // Академия гостеприимства. – Київ : ООО"РІДЖІ", 2020. – № 1. – С. 46-51.
- Ковешніков, В. С. Організація готельно-ресторанного господарства [Текст] [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ковешніков, А. Т. Матвієнко, О. Г. Разметова. – Київ : Ліра-К, 2019. – 563 с. – Бібліогр.: с. 463-466. – ISBN 978-617-7605-31-6 : 576.00.
- Козка, О. Глобальне відновлення галузі: нові тренди та вимоги [Текст] / О. Козка // Академия гостеприимства. – Київ : ООО"РІДЖІ", 2020. – № 4. – С. 32-35.
- Кузьменко, Е. Коллаборации в отельной индустрии: очередной тренд или возможность стать уникальным? [Текст] / Е. Кузьменко // Академия гостеприимства. – Київ, 2019. – № 4. – С. 74-76.
- Лупич, О. О. Формування конкурентоспроможного готельного господарства регіону [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Лупич О. О. ; 08.00.05 - розвиток продуктив. сил і регіон. економіка. – Ужгород : ДВНЗ "Ужгород. нац. ун-т", 2017. – 20 с.
- Медведєва, А. Залученість і власний приклад в роботі готелю [Текст] / А. Медведєва // Академия гостеприимства. – Київ : ООО"РІДЖІ", 2021. – № 4. – С. 60-63.
- Мельник, Т. Г. Внутрішній контроль доходві та витрат готельних підприємств [Текст] / Т. Г. Мельник, У. І. Клим // Економіка, фінанси, право. – Київ : " Ессе", 2019. – № 3. – С. 14-16.
- Музичка, Є. О. Особливості управління персоналом готельних підприємств [Текст] / Є. О. Музичка, У. В. Ситайло // Економіка та держава. – Київ, 2020. – № 2. – С. 101-103.
- Палієнко, О. О. Архітектоніка і дизайн в ресторанному бізнесі [Електронний ресурс] [Текст] = Architecture and Design in the Restaurant Business : програма/ Course Summary / О. О. Палієнко ; каф. дизайну та інжинірингу. – 31-43/П23. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 13 с.
- Проценко, Я. В. Управління фінансовою стабільністю підприємства готельного господарства [Текст] [Текст] : дис. ... канд. екон. наук / Проценко Я. В. ; 08.00.04.- економіка та упр. підприємствами ( за видами екон. діяльн.); наук. кер. Бланк І.О. – Київ, 2018. – 229 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд.
- Проценко, Я. В. Управління фінансовою стабільністю підприємства готельного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. екон. наук / Проценко Я. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с.
- Расулов, Р. А. Дизайн готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = Hotel and Restaurant Design : програма/ Course Summary / Р. А. Расулов, Р. П. Романенко ; каф. інженер.-техн. дисциплін. – 13-43 / П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Сідина, Л. П. Перспективи розвитку готельно-ресторанної індустрії України: теорія, практика, інновації розвитку [Текст] / Л. П. Сідина // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2019. – № 5. – С. 58-62.
1
2
|