Електронний каталог
контроль якості роботи
Документи:
- Бутко, М. П. Теорія прийняття рішень [Текст] [Текст] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / М. П. Бутко, І. М. Бутко, В.П. та ін. Мащенко ; за ред. М.П. Бутка. – Київ : Центр учбової літератури, 2018. – 356 с. – Бібліогр.: в кінці розд. – ISBN 978-611-01-1050-1 : 200.00.
- Теорія прийняття рішень [Текст] [Текст] : підручник / М. П. Бутко, І. М. Бутко, В. П. Мащенко, ін. та ; за ред. М.П. Бутко. – Київ : Центр учбової літератури, 2022. – 360 с. – Бібліогр. в кінці розд. – ISBN 978-611-01-1050-1 : 341.00.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : програма / Course Summary / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 16-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : зб.тест. завдань / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 02-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : програма / Course Summary / О. П. Вітряк, Л. В. Левандовський ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 06-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 66 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Огійчук, М. Ф. Організація і методика аудиту [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 8.03050901 "Облік і аудит" / М. Ф. Огійчук, К. О. Утенкова. – Київ : Алерта, 2016. – 303 с. – ISBN 978-617-566-352-3 : 175.00.
|