Електронний каталог
006.83 Стандарти якості. Стандартизація вимог до якості, надійності і довговічності продуктів
Документи:
- Експертиза алкогольних напоїв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт. С.О.Белінська; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 108 с. – Бібліогр.: с. 106-108. – 39.00.
- Експертиза алкогольних напоїв та тютюнових виробів [Текст] [Текст] : лаборатор. практикум / авт. С.О. Белінська. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 108 с. – Бібліогр. в кінці розд.. – 80.00.
- Управління якістю [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Н.В. Мережко, В.В. Осієвська, Д.П. Антюшко; каф. товарознавства та мит. справи. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 82 с. – Бібліогр.: с. 81-82. – 43.00.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація лікарських засобів [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization Pharmaceutical Products : програма / Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 08-31 /П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 19 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 08-31/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 06-31/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 15 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, metrology and quality management : програма / Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 03-31 / 20ПМБ. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, metrology and quality management : програма / Course Outline / Д. П. Антюшко ; каф. тов-ва, управління безпечністю та якістю. – 11-31 / П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : робоча програма/Course Outline / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 10-31/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 21 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 13-31/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 15-31/П23. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 17 с.
- Белінська, С. О. Експертиза алкогольних напоїв [Електронний ресурс] [Текст] = Expert examination of alcoholic beverages : програма / Course Summary / С. О. Белінська ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 25-31 / П21. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Белінська, С. О. Експертиза алкогольних напоїв [Електронний ресурс] [Текст] = Expert examination of alcoholic beverages : програма / Course Summary / С. О. Белінська ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю товарів. – 03-31 / 21П. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Костюк, Ю. В. Інформаційно-інтелектуальна система оцінки та прогнозування якості харчової продукції [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Костюк Ю. В. ; 122 - комп'ютерні науки; наук.кер. О.В. Криворучко. – Київ, 2023. – 270 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: с. 173-182. - Дод.
- Матлаєв, М. Документування системи управління якістю виробництва медичної продукції [Текст] / М. Матлаєв // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2021. – №5. – С. 40-49.
- Мережко, Н. В. Управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Quality Management : робоча програма/Course Outline / Н. В. Мережко, В. В. Осієвська ; каф. товарознавства та митної справи. – 52-32/РП20. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Мережко, Н. В. Управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Quality Management : програма/Course Summary / Н. В. Мережко, В. В. Осієвська ; каф. товарознавства та митної справи. – 48-32/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Мережко, Н. В. Управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Quality Management : програма/Course Summary / Н. В. Мережко, В. В. Осієвська ; каф. товарознавства та митної справи. – 22-32/П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 19 с.
- Мережко, Н. В. Управління якістю [Текст] [Текст] : підручник / Н. В. Мережко, В. В. Осієвська, Ю. М. Мотузка. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 327 с. – Бібліогр.: с. 323-327. – ISBN 978-966-629-469-5 : 130.00.
- Мотузка, Ю. М. Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн. наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 44 с.
- Мотузка, Ю. М. Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : дис...д-ра техн. наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. консультант Н.В. Притульська. – Київ, 2018. – 446 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд.
- Мотузка, Ю. М. Управління безпечністю та якістю продуктів для ентерального харчування [Текст] [Текст] : додатки до дис...д-ра техн. наук / Мотузка Ю. М. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів; наук. консультант Н.В. Притульська. – Київ, 2018. – (КНТЕУ).
- Осієвська, В. В. Управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] : метод. реком. до практ. семінар. занять / В. В. Осієвська, Н. В. Мережко ; каф.товарознавства та митної справи. – 04-32_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 27 с.
- Татар, Л. В. Формування якості пива з додавнням нетрадиційної рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Татар Л. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2019. – 20 с.
|