Електронний каталог
641.1 Харчові продукти, їхні властивості та харчова цінність
Підтеми:
Документи:
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Г.Б.Рудавська, В.І.Мандрика; каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 69 с. – Бібліогр.: с. 69. – 30.00.
- Споживчі [Текст].
- Антонюк, І. Технологія десерту "Оксамит" з покращеним нутрієнтним складом [Текст] / І. Антонюк // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2019. – №1(29) : Технічні науки. – С. 84-95.
- Антонюк, І. Технологія збитих солодких страв підвищеної біологічної цінності [Текст] / І. Антонюк // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 143-156.
- Антонюк, І. Низьколактозний гарбузово-йогуртовий десерт: харчова та біологічна цінність [Текст] / І. Антонюк, А. Медведєва // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2024. – №4 (52). – С. 113-123.
- Антюшко, Д. Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018 [Текст] / Д. Антюшко, Ю. Павлюченко, С. Вежлівцева // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 5-14.
- Антюшко, Д. П. Стандартизація, метрологія та управління якістю [Електронний ресурс] [Текст] = Standardization, Metrology and Quality Management : програма/Course Summary / Д. П. Антюшко ; каф. товарознавства, упр. безпечністю та якістю. – 15-31/П23. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 17 с.
- Безручко, О. М. Технологія безглютенових кексів з молочно-білковим концентратом сколотин [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Безручко О. М. ; 181 - харчові технології; наук. кер. Т.І. Юдіна. – Київ, 2023. – 251 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: в кінці розд. - Дод.
- Товарознавство. Харчові продукти [Електронний ресурс] [Текст] = Commodity Science. Food Products : метод. рек. до виконання курс. робіт / С. О. Белінська, В. А. Осика, О. В. Сидоренко, ін. та ; каф. товарознвствава, упр. безпечністю та якістю. – П/П 01-31/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 24 с.
- Боліла, Н. О. Споживні властивості чорноморської акули катран (sgualus acanthias) [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Боліла Н. О. ; 05.18.16 - технологія харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 21 с.
- Боліла, Н. О. Споживні властивості чорноморської акули катран (sgualus acanthias) [Текст] [Текст] : дис...канд. техн. наук / Боліла Н. О. ; 05.18.16 - технологія харч. продуктів; наук. кер. О.В. Сидоренко. – Київ, 2021. – 193 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.
- Вежлівцева, С. П. Товарознавство. Харчові продукти спеціального призначення [Електронний ресурс] [Текст] = Commodity Science. Food Products Special Purpose : програма/ Course Summary / С. П. Вежлівцева ; каф. товарознвствава, упр. безпечністю та якістю. – 08-31/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 16 с.
- Голуб, Б. Концепції управління безпечністю харчових продуктів [Текст] / Б. Голуб // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 5-13.
- Ивашков, Л. Я. Использование семян и масла кунжута в питании человека [Текст] / Л. Я. Ивашков, М. Я. Бомба // Масложировой комплекс. – Київ, 2020. – № 4. – С. 47-50.
- Кійко, В. Халяльні та кошерні харчові продукти: виробництво і сертифікація [Текст] / В. Кійко, М. Янчик, А. Божко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2022. – №1(41). – C. 30-45.
- Костюк, Ю. В. Інформаційно-інтелектуальна система оцінки та прогнозування якості харчової продукції [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Костюк Ю. В. ; 122 - комп'ютерні науки; наук.кер. О.В. Криворучко. – Київ, 2023. – 270 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: с. 173-182. - Дод.
- Кошельник, А. В. Формування споживних властивостей напоїв з насіння пажитнику грецького [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра філософії / Кошельник А. В. ; спец. 076 Підприємництво,торгівля та біржова діяльність; галузь знань 07 Упр. та адміністрування; наук. кер. Н.В. Притульська. – Київ, 2020. – 185 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.в кінці розд. - Дод.
- Кошельник, А. В. Формування споживчих властивостей напоїв з насіння пажитку грецького [Текст] / Кошельник А. В.
- Лопін, А. О. Бухгалтерський облік природного капіталу в системі управління підприємствами харчової індустрії [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд.екон.наук. / Лопін А. О. ; 08.00.09 - бух.облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.). – Харків : ХДУХТ, 2020. – 21 с.
- Нестеренко, Н. А. Ставбілізація споживчих властивостей швидкозаморожених напвіфвбрикатів із культвованих печериць [Текст] / Нестеренко Н. А.
- Нестеренко, Н. А. Стабілізація споживчих властивостей швидкозаморожених напів фабрикатів із культкультивованих печериць [Текст] / Нестеренко Н. А.
- Нестеренко, Н. А. Стабілізація споживчих властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць [Текст] [Текст] : автореферат дис.... канд.техн. наук / Нестеренко Н. А. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 21 с.
- Нестеренко, Н. А. Стабілізація споживчих властивостей швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць [Текст] [Текст] : дис.... канд.техн. наук / Нестеренко Н. А. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів; наук. кер. С.О. Белінська. – Київ, 2021. – 158 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд. - Дод.
- Осика, В. А. Товарознавство. Харчові продукти [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тестових завдань / В. А. Осика, Н. В. Камєнєва, Т. В. Божко ; каф. товар-ва, управління безпечністю та якістю. – 4-31_18. – Київ : КНТЕУ, 2018.
- Товарознавство. Харчові продукти [Електронний ресурс] [Текст] = Commodity Science. Food Products : програма/ Course Summary / В. А. Осика, О. В. Сидоренко, Т. В. Божко, ін. та ; каф. товарознвствава, упр. безпечністю та якістю. – 05-31/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 31 с.
- Притульська, Н. Аналіз ринку харчових продуктів для спеціальних медичних цілей [Текст] / Н. Притульська, Д. Антюшко // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2024. – №2 (50). – С. 51-64.
- Притульська, Н. Продукти геродієтичного призначення: споживчі очікування та вподобання [Текст] / Н. Притульська, Д. Антюшко, В. Лазоренко // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2023. – №1(45). – С. 41-53.
- Притульська, Н. Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування [Текст] / Н. Притульська, Ю. Мотузка // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С.50-56.
- Притульська, Н. Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування [Текст] / Н. Притульська, Ю. Мотузко, С. Асланян // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – № 4. – С.
- Пухальська, Н. Інформація про харчові продукти в їдальні: достовірна, державною мовою, з обов'язковим переліком алергенів, розміщена на видному місці [Текст] / Н. Пухальська // Управління якістю. – Київ, 2019. – № 9. – С. 30-33.
- Романенко, О. Структурно-механічні параметри рибних пресервів під час зберігання [Текст] / О. Романенко, О. Сидоренко, С. Шаповал // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2019. – №1(29) : Технічні науки. – С. 71-83.
- Сидоренко, О. Споживні властивості акули катран [Текст] / О. Сидоренко, Н. Боліла, Р. Дончевська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 57-65.
- Ткачев, Б. Глобальный вектор натуральности. Большинство покупателей отказывается от пищи с антибиотиками и гормонами [Текст] / Б. Ткачев // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2018. – № 6. – С. 8-9.
- Ткаченко, А. С. Формування безпечності та якості органічних борошняних кондитерських виробів [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн. наук / Ткаченко А. С. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів. – Київ, 2024. – 376 с. – (ДТЕУ). – Бібліогр.: с. 312-376.
- Ткаченко, А. С. Формування безпечності та якості органічних борошняних кондитерських виробів [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн. наук: додатки. т.2 / Ткаченко А. С. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів. – Київ, 2024. – 290 с. – (ДТЕУ).
- Усик, С. Харчові добавки в продуктах, або смертельна їжа [Текст] / С. Усик, Л. Богданович // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2018. – № 10. – С. 30-31.
- Федорова, Д. Харчування в закладах освіти: впровадження системи НАРСС [Текст] / Д. Федорова, О. Вітряк, Т. Марцин // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2023. – №3 (47). – С. 53-64.
- Шаповал, С. Вимірювальний комплекс для діагностики реологічних і теплофізичних властивостей харчових продуктів [Текст] / С. Шаповал // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 23-36.
- Юдіна, Т. Харчова та біологічна цінність з концентратом сколотин [Текст] / Т. Юдіна, О. Безрученко // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2023. – №1(45). – С. 54-62.
- Юдіна, Т. Харчова та біологічна цінність низьколактозного йогурту на основі сколотин [Текст] / Т. Юдіна, А. Серенко // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2024. – №1 (49). – С. 107-116.
|