Електронний каталог
634.73 Ягідні культури родини вересових
Документи:
- Дейниченко, Л. Г. Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Дейниченко Л. Г. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с.
- Дейниченко, Л. Г. Технологія молочно-білкових концентратів зі сколотин з використанням плодово-ягідних коагулянтів [Текст] [Текст] : дис...канд.техн.наук / Дейниченко Л. Г. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук. кер. В.А.Гніцевич. – Київ, 2018. – 323 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 209-235. - Дод.
- Дмитренко, О. Лох багатоквітковий - самоплідна і невибаглива культура, варта уваги [Текст] / О. Дмитренко // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2021. – № 6. – С.64-66.
- Капштик, М. Ягідний бізнес в Україні: перспективи і прибутки [Текст] / М. Капштик // Овочі та фрукти/ Овощи и фрукты. – Київ : ТОВ"ВКО "Дельта-Агро", 2020. – № 5.
- Сімахіна, Г. О. Ягідні культури як концентратори ефективних антиоксидантів [Текст] / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2021. – № 6. – С. 162-168.
|