Електронний каталог
Класифікатори
678.04 Допоміжні матеріали. Присадки, домішки
678.048 Антиоксиданти. Консерванти. Стабілізатори
Документи:
Бойдуник, Р.
Антиоксидантні властивості іван-чаю [Текст] / Р. Бойдуник // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2023. – №2(46). – С. 82-90.
Рудавська, Г.
Підвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв антистресової дії [Текст] / Г. Рудавська, І. Хахалєва // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 133-142.
Сердюк, М. Є.
Наукові засади холодильного зберігання плодів з використанням обробки антиоксидантними речовинами [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн.наук / Сердюк М. Є. ; 05.18.13- технологія консерв. і охолодж. харч. продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – 44 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'