Електронний каталог
Класифікатори
006 Стандартизація та стандарти
006.03 Стандартизація і стандарти відповідно до сфери компетенції органів і служб стандартизації
Підтеми:
006.032 Міжнародні стандарти
006.033 Регіональні (міжнародні) стандарти. Міжнаціональні стандарти
006.034 Національні стандарти. Державні стандарти
006.036 Галузеві стандарти
Документи:
Антюшко, Д.
Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018 [Текст] / Д. Антюшко, Ю. Павлюченко, С. Вежлівцева // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С. 5-14.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'