Електронний каталог
ентеральне харчування
Документи:
- Антюшко, Д. Асортимент продуктів для ентерального харчування: систематика та торговельне позиціювання [Текст] / Д. Антюшко // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2025. – №1 (53). – C. 126-140.
- Антюшко, Д. Макронутрієнтний склад і глікемічний індекс продуктів для ентерельного харчування [Текст] / Д. Антюшко // Товарознавство.Технології.Інжиніринг. – Київ : ДТЕУ, 2025. – № 3 (55). – С. 99-110.
- Антюшко, Д. Фізико-хімічні властивості продуктів для ентерального харчування геродієтичного призначення [Текст] / Д. Антюшко, С. Асланян, О. Севастьянова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2022. – №2(42). – С. 61-69.
- Базаров, А. Ринок продуктів ентерального харчування: стан і тенденції розвитку [Текст] / А. Базаров // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2025. – №2 (54). – С. 58-68.
- Притульська, Н. Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування [Текст] / Н. Притульська, Ю. Мотузка // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №3(27). – С.50-56.
|