Електронний каталог
Бовш Л.А.
Документи:
- Економіка готелів і ресторанів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: М.В. Кулик, Л.А. Бовш, Я.В. Проценко; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 198 с. – Бібліогр.: с. 191-198. – 51.00.
- Бовш, Л. А. Економіка готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Hotels and Restaurants : програма / Course Summary / Л. А. Бовш, М. В. Кулик, А. Г. Охріменко ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 09-44 /П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Бовш, Л. А. Управління Luxury сервісом [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тест. завдань / Л. А. Бовш, Т. М. Ткачук ; каф. готел.- ресторан. бізнесу. – ПП06-44/20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Бовш, Л. А. Готельна справа [Електронний ресурс] [Текст] = Hotel Business : зб. тест.завдань / Л. А. Бовш, Т. М. Ткачук, Н. Л. Зікій ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – ПП 04-44/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Бойко, М. Г. Економіка ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = the economics of restaurants : програма / course summary / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М.В. та ін. Кулик ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 03-44 / 20 П. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Економіка ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Restaurants : робоча програма / Course Outline / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М. В. Кулик, В.Г. та ін. Міска ; Каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 09-44 / 21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Економіка готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = The Economics of Hotels and Restaurants : робоча програма / Course Outline / М. Г. Бойко, Л. А. Бовш, М. В. Кулик, А. Г. Охріменко ; каф. готельно-ресторанного бізнесу. – 08-44 / 21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Управління дистрибуцією послуг [Електронний ресурс] [Текст] = Management of Service Distribution : програма/Course Summary / М. Г. Бойко, А. М. Расулова, Л. А. Бовш, Н. Л. Зікій ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 09-44/П23. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 32 с.
|