Електронний каталог
Класифікатори
С
сиров'ялена ковбаса
Документи:
Вербицький, С. Б.
Іберо-американські особливості технології сирокопчених і сиров'ялених ковбас [Текст] / С. Б. Вербицький // М'ясний бізнес. – Київ : "Біопром", 2021. – № 6. – C. 42-45.
Крижак, Л.
Крафтові сиров'ялені ковбаси з додаванням червоного сухого вина [Текст] / Л. Крижак // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2024. – №2 (50). – С. 110-120.
Мокряков, А.
Обзор рынка сырокопченых и сыровялених колбас в Украине [Текст] / А. Мокряков // Мясной бизнес. – Київ, 2019. – № 7. – С. 23-26.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'