Електронний каталог
Класифікатори
664.85 Консервування плодів (фруктів і ягід, у тому числі горіхів)
664.858 Варення. Джеми. Мармелад. Консервовані фрукти
Документи:
Малевська, М.
Технологія виробництва мармеладних виробів [Текст] / М. Малевська // Пекарня та кондитерська / Харчовик. – Київ, 2019. – № 5. – С. 8-9.
Матяс, Д. С.
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн. наук / Матяс Д. С. ; 05.18.01 - технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів. – Київ : НУХТ, 2019. – 21 с.
Ройко, О. М.
Удосконалення технології мармеладних виробів для спортсменів силових видів спорту [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн. наук / Ройко О. М. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : НУХТ, 2021. – 21 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'