Електронний каталог
оцінка якості
Документи:
- На вибір [Текст] // Агроперспектива. – К., 2006. – № 1. – С. 36-38.
- Оценка качества колбасных изделий и полуфабрикатов [Текст] // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 1 (111). – С. 30-31.
- Удобный сыр: [плавленый сыр] [Текст] // Секретарь-референт. – Київ, 2012. – № 5 (113). – С. 98.-102.
- Kedzior, W. Appraisal of meat products quality in Poland [Текст]. Part V : Science of commodity and food-stuff technology / W. Kedzior, J. Ptasinska, A. Trela // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 673-677.
- Niemann, H. Service quality - the new dimension [Текст] / H. Niemann, D. Hanrieder // Forum Ware. – Wien, 1994. – № 1-4. – C. 62-67.
- Pfeifer, S. Additive models for product assessment [Текст] / S. Pfeifer // Focusing new century : Commodity - trade - environment. – Beijing : China Agriculture Press, 2004. – Vol. I. – C. 440-444.
- Pyschkar, H. O. The complex estimation the quality of blinding textile materials [Текст]. Part VI : Science of non-foods / H. O. Pyschkar, B. D. Semak // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.II. – C. 978-983.
- Vasylechko, V. Ecologically clean water as one of the life safety determining factors [Текст]. Part III : Eco-balance and environment protection / V. Vasylechko, Y. Skorobogaty // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 360-364.
- Алешков, А. В. Методы распознавания фальсификации мясных продуктов [Текст] / А. В. Алешков, А. И. Окара, Т. К. Каленик // Хранение и переработка сельхозсырья. – М., 2008. – № 2. – С. 59-61.
- Андрианова, Т. Г. Ветеринарно-санитарная оценка качества говядины и мяса цыплят-бройлеров [Текст] / Т. Г. Андрианова // Мясная индустрия. – М., 2004. – №1. – С.43-45.
- Багатурия, Н. Ш. Подлинность натуральности плодово-ягодных соков [Текст] / Н. Ш. Багатурия, И. В. Купатадзе // Пиво и напитки. – М., 2005. – № 6. – С. 36-37.
- Бардадым, Ю. В. Спецкомпозиции. Оценка качества смешения [Текст] / Ю. В. Бардадым, Э. А. Спорягин // Хімічна промисловість України. – Київ, 2012. – № 6 (113). – С. 45-48.
- Басовська, М. В. Оцінювання якості готельних послуг [Текст] / М. В. Басовська, Л. А. Бовш, А. Г. Охріменко // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2019. – № 4. – С. 25-31.
- Басюк, Д. І. Комплексний підхід до оцінки якості послуг готельних підприємств [Текст] / Д. І. Басюк, Д. О. Мельник, М. П. Маршаленко // Економіка та держава. – Київ, 2019. – № 3. – С. 30-33.
- Бауэр, Х. и др. Эволюция моющих средств от фосфатов до цеолитов и силикатов [Текст] / Х. и др. Бауэр // Хiмiчна промисловiсть. – 1998. – №6. – С.17-21.
- Бащенко, М. І. Удосконалення системи оцінки якості та безпечності меду бджолиного в Україні [Текст] / М. І. Бащенко, В. О. Постоєнко, Л. М. Лазарева // Вісник аграрної науки. – Київ, 2016. – № 6. – С. 23-28.
- Белик, В. Д. Развитие методических подходов к оценке качества деятельности субъектов внутреннего контроля: применение квалиметрических методов [Текст] / В. Д. Белик, Л. С. Скакун // Международный бухгалтерский учет. – Москва, 2012. – № 42 (240). – С. 48-57.
- Бессмертный, В. С. Порядок оценки технического уровня качества и конкурентоспособности стекла и изделий из него [Текст] / В. С. Бессмертный, Н. И. Минько, П. С. Дюмина // Стекло и керамика. – М., 2002. – №10. – С.26-28.
- Білошапка, В. Теоретичні аспекти оцінки якості банківських послуг [Текст] / В. Білошапка, А. Корчан // Банківська справа. – Київ, 2013. – № 4 (112). – С. 78-83.
- Близнюк, А. С. Оцінка якості туристичних послуг у сучасних економічних умовах [Текст] / А. С. Близнюк // Економіка та держава. – Київ, 2013. – № 2. – С. 97-99.
- Бочарова, О. Експер-оцінювання якості антоціанозабарвлених соків та сокових продуктів [Текст] / О. Бочарова // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2013. – № 3 (82). – С. 62-65.
- Бочарова, О. В. Современные аспекты оценивания качества молока и молочных продуктов [Текст] / О. В. Бочарова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 1. – С. 82-84.
- Вдовиченко, Ю. В. Оцінка якості корпоративного управління в міжнародному бізнесу [Текст] / Ю. В. Вдовиченко // Інвестиції: практика та досвід. – К., 2008. – № 20. – С. 42-44.
- Ветров, В. М. Обгрунтування параметрів технології білкового продукту та комплексна оцінка його якості [Текст] / В. М. Ветров // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – С. 136-143. – (Технічні науки).
- Винникова, Л. Г. Оценка качества быстрозамороженных мясных полуфабрикатов с криопротекторными добавками [Текст] / Л. Г. Винникова, О. А. Глушков, Е.Д. и др. Янковская // Мир мороженого и быстрозамороженных продуктов. – Москва, 2014. – № 2. – С. 34-35.
- Віткін, Л. Визначення ступеня ризику небезпечності продукції на м'ясопереробному підприємстві [Текст] / Л. Віткін, С. Лопач, О. Ролько // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2014. – № 5 (90). – С. 57-60.
- Вовк, С. О. Кожному своя якість: Порівняльна характеристика торгово-ринкової оцінки якості свиней у країнах Євросоюзу й України [Текст] / С. О. Вовк, Б. Б. Кружель, В. В. Бальковський // Мясной бизнес+ Прайс-строки. – К., 2006. – № 2. – С. 46-47.
- Гладкий, М. О. Моделювання методики оцінки якості елементів організаційної культури торговельного підприємтва [Текст] / М. О. Гладкий // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – № 4 (60). – С. 59-72. – (Економічні науки).
- Гнщевич, В. Технологія та оцінка якості низьколактозних десертів [Текст] / В. Гнщевич, А. Слащева // Товари і ринки. – Київ : ДТЕУ, 2023. – №4 (48). – С. 69-80.
- Давиденко, Л. И. Основы формализации органолептических оценок качества пищевкусовых продуктов [Текст] / Л. И. Давиденко // Хранение и переработка сельхозсырья. – 1997. – №11. – С.32-33.
- Дацій, Н. В. Особливості оцінки якості наданих медичних послуг у системі охорони здоров'я України [Текст] / Н. В. Дацій // Інвестиції: практика та досвід. – Київ, 2018. – № 4. – С. 105-109.
- Донченко, В. Оцінка якості послуг у сервісних організаціях [Текст] / В. Донченко // Державні закупівлі України. – К., 2008. – № 2. – С. 50-52.
- Дорохович, А. Н. Сахара и оценка их качества по комплексному показателю [Текст] / А. Н. Дорохович, Е. А. Кохан, А. В. Божок // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2014. – № 5 (113). – С. 22-24.
- Дорохович, В. Сладкое качество. Оценка качества сахара и сахарозаменителей [Текст] / В. Дорохович, О. Соловйова // FOOD UA. Продукты Украины. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 7 (27). – С. 12-14.
- Дубинин, В. Методы оценки качества шоколада [Текст] / В. Дубинин // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 3 (76). – С. 22-24.
- Жаворонкова, М. В. Оценивая ароматизаторы [Текст] / М. В. Жаворонкова, А. Ю. Кудрявцева // Масложировая промышленность. – М., 2004. – №1. – С.30-32.
- Жарлінська, Р. Г. Маркетингова інформація: теоретичні й методичні аспекти оцінки якості [Текст] / Р. Г. Жарлінська // Економіка і підприємництво:стан та перспективи: Зб.наук.праць. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.188-194.
- Заболотний, В. С. Якість продукції м`ясного птахівництва - передумова забезпечення її конкурентоспроможності [Текст] / В. С. Заболотний // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк, 2011. – № 3/2 (51). – C. 252-257. – (Економічні науки).
- Заєць, С. В. Якість офіційної статистичної інформації: підходи та міжнароднв практика оцінювання [Текст] / С. В. Заєць // Статистика України. – Київ, 2020. – № 1. – С. 4-15.
- Зінченко, В. І. Вчимося правильно оцінювати вино: Сприйняття аромату вин і напоїв [Текст] / В. І. Зінченко // Виноград Вино. – К., 2002. – №4. – С.15-19. – Продовження. Початок: №1, 3, 1999; №1, 2, 2000; №1-6, 2001, №3, 2002.
- Зінченко, В. І. Вчимося правильно оцінювати вино: Сприйняття аромату вин і напоїв [Текст] / В. І. Зінченко // Виноград Вино. – К., 2002. – №3. – С.16-17. – Продовження. Початок: №1, 3, 1999; №1, 2, 2000; №1-6, 2001.
- Зінченко, В. І. Забарвлення вина як ознака його якості [Текст] / В. І. Зінченко // Виноград. Вино. – 2001. – №4. – С.16-17.
- Зінченко, В. І. Учимося правильно оцінювати вино: Смакова характеристика вина [Текст] / В. І. Зінченко // Виноград Вино. – К., 2004. – №1. – С.16-19. – Продовження. Початок див. №1, 3, 1999; №1, 2, 2000; №1-6, 2001; №3, 4, 2002.
- Зінченко, О. А. Нормативний метод визначення якості прибутку підприємства [Текст] / О. А. Зінченко // Актуальні проблеми економіки. – Київ, 2011. – № 3 (117). – С. 110-114.
- ЗІнченко, О. А. Показники і критерії якості прибутку підприємства на етапі його використання [Текст] / О. А. ЗІнченко // Актуальні проблеми економіки. – Київ, 2009. – № 7. – С. 106-111.
- Зуев, Е.Т. и др. Безалкогольные напитки: медико-биологические аспекты обеспечения качества [Текст] / Е.Т. и др. Зуев // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 5. – С.48-50. – Продолжение. Начало в №4, 2002.
- Індутний, В. Критерії оцінки якості ювелірних виробів з нефриту [Текст] / В. Індутний, В. Юнда, К. Піркович // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2018. – №2(26). – С. 98-109.
- Кирюхин, С. М. Сравнительная оценка качества и надежности тканей [Текст] / С. М. Кирюхин, А. А. Мавряшин // Текстильная промышленность. – Москва, 2011. – № 1 (684). – С. 62-67.
- Коваленко, Т. Комплексна оцінка якості управління персоналом [Текст] / Т. Коваленко, І. Швець // Україна: аспекти праці. – Київ, 2014. – № 1. – С. 48.
- Ковальов, О. Оцінювання діяльності підприємства [Текст] / О. Ковальов // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2012. – № 5 (78). – С. 40-47.
1
2
|