Електронний каталог
Класифікатори
-026.7 Властивості стану матеріалу (речовини). Стан речовини (матерії)
-026.771 Пил. Порошки. Порошкоподібний
Документи:
Кублінська, І. А.
Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Кублінська І. А. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук.кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2020. – 226 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.200 -226 -Дод.: с.227- 299.
Кублінська, І. А.
Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Кублінська І. А. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 21 с.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'