Електронний каталог
Класифікатори
006.01 Теорія, принципи, основи і цілі стандартизації
006.015.5 Якість. Забезпечення якості
Документи:
Василюк, М. М.
Організація та методологія контролю якості аудиторських послуг [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон.наук / Василюк М. М. ; 08.00.09 - бух.облік, аналіз та аудит (за видами екон. діяльн.). – Київ : НАСОА, 2020. – 39 с.
Гончар, Д.
Відкликання з реалізації партії йогуртів: наявність сторонніх включень у продукті [Текст] / Д. Гончар // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2021. – №5. – С. 9-11.
Олексієнко, Н.
Фальсифікація харчових продуктів [Текст] / Н. Олексієнко, С. Дудко // Управління якістю. – Київ : ТОВ "Тех Медіа Груп", 2021. – №5. – С. 68-76.
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'