Електронний каталог
аналіз ризиків
Документи:
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : програма / Course Summary / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 16-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : зб.тест. завдань / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 02-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 28 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP Craft Industries : робоча програма / Course Outline / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41/21П. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP of Craft Productions : робоча програма / Course Outline / О. П. Вітряк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 27-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 29 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP Craft Industries : зб. тест. завдань / О. П. Вітряк, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 08-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 36 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у крафтових виробництвах [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP Craft Industries : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, О. В. Грабовська ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 04-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 32 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : програма / Course Summary / О. П. Вітряк, Л. В. Левандовський ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 07-41/П20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – ПП 06-41/22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 66 с.
- Вітряк, О. П. HACCP у закладах ресторанного господарства [Електронний ресурс] [Текст] = HACCP in Restaurants : метод. рек. до самост. роботи студ. / О. П. Вітряк, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Гамалій, В. Ф. Ризикологія [Електронний ресурс] [Текст] = Risk Science : програма/ Course Outline / В. Ф. Гамалій ; каф цифрової економіки та систем. аналізу. – 18-14/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 13 с.
- Гамалій, В. Ф. Ризикологія [Електронний ресурс] [Текст] = Risk Science : робоча програма/ Course Summary / В. Ф. Гамалій ; каф цифрової економіки та систем. аналізу. – 22-14/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 22 с.
- Гамалій, В. Ф. Ризикологія [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до самост. роботи студ. / В. Ф. Гамалій ; каф. цифрової економіки та систем. аналізу. – 04-14_25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 24 с.
- Гамалій, В. Ф. Ризикологія [Електронний ресурс] [Текст] : метод. рек. до практ. (семінар.) занять / В. Ф. Гамалій ; каф. цифрової економіки та систем. аналізу. – 05-14_25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 26 с.
- Кондратюк, О. І. Управління ризиками підприємства [Електронний ресурс] [Текст] = Enterprise Risk Management : робоча програма/Course Outline / О. І. Кондратюк ; каф. економіки та фінансів підприємства. – 35-21/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 22 с.
- Кондратюк, О. І. Управління ризиками підприємства [Електронний ресурс] [Текст] = Enterprise Risk Management : програма/Course Summary / О. І. Кондратюк ; каф. економіки та фінансів підприємства. – 34-21/П22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 20 с.
|