Електронний каталог
сфера гостинності
Документи:
- Бойко, М. HR-менеджмент готелів і ресторанів [Електронний ресурс] [Текст] = Hotel and Restaurant Human Resource : програма/Course Summary / М. Бойко, М. Босовська ; каф. менедж. готел.-ресторан. бізнесу. – 4-44/П25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 40 с.
- Бойко, М. Управління лакшері сервісом [Електронний ресурс] [Текст] = Лакшері Service Management : програма/Course Summary / М. Бойко, М. Босовська, Т. Ткачук ; каф. менедж. готел.-ресторан. бізнесу. – 2-44/П25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 23 с.
- Інноваційний та стартап- менеджмент у сфері гостинності [Електронний ресурс] [Текст] = Hospitality Innovative and Startup Management : програма/ Course Summary / М. Г. Бойко, С. С. Кравцов, А. М. Расулова, Т. М. Сидоренко ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 08-44/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – 23 с.
- Бойко, М. Г. Практична підготовка [Електронний ресурс] [Текст] : програма та робоча програма / М. Г. Бойко, А. Г. Охріменко, Т. М. Ткачук ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 07-44/ПРП24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 22 с.
- Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи [Електронний ресурс] [Текст] / Н. І. Ведмідь, М. Г. Бойко, М. В. Босовська, А. Г. Охріменко ; каф. готел.-рестор. бізнесу. – П_П 03-44_24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 17 с.
|