Електронний каталог
кондитерське мистецтво
Документи:
- Медведєва, А. О. Кондитерське та пекарське мистецтво [Електронний ресурс] [Текст] = Confectionary and bacing art : робоча програма/Course Outline / А. О. Медведєва, І. Ю. Антонюк ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 21-41 /РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
- Медведєва, А. О. Кондитерське та пекарське мистецтво [Електронний ресурс] [Текст] = Confectionary and Bacing Art : програма/Course Summary / А. О. Медведєва, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 04-41 /П24. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 21 с.
- Медведєва, А. О. Кондитерське та пекарське мистецтво [Електронний ресурс] [Текст] = Confectionary and bacing art : робоча програма/Course Outline / А. О. Медведєва, Л. А. Рибчук, А. А. Серенко ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 19-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 30 с.
- Фуд-дизайн [Електронний ресурс] [Текст] = Food Design : робоча програма/Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, В. А. Гніцевич, Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 20-41 /РП22. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 28 с.
|