Електронний каталог
технологія вина
Документи:
- Гніцевич, В. А. Харчові технології. Технологія продуктів рослинного походження [Текст] [Текст] : підручник. т. 1 / В. А. Гніцевич, М. Ф. Кравченко, Н. І. Штангєєва. – Київ : ДТЕУ, 2024. – 412 с. – Бібліогр.: с. 410-411. – ISBN 978-966-918-108-4 (Заг.); 978-966-918-109-1 (Т.1) : 300.00.
- Серенко, А. А. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] = Oenology : програма/Course Summary / А. А. Серенко, О. П. Вітряк ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 2-41/П25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 20 с.
- Серенко, А. А. Енологія [Електронний ресурс] [Текст] : зб. тест. завдань / А. А. Серенко, О. П. Вітряк ; каф. ресторан. і крафт. технологій. – 02-41_25. – Київ : ДТЕУ, 2025. – 50 с.
|