Електронний каталог
сертифікація продуктів
Документи:
- The rules for compulsory foodstuff certification, approved by the Order of the State Committee of Ukraine on Standardisation, Metrology and Certification, dated 2 June 1997,№322 [Текст] // All about accounting. – Kyiv : Niko, 2002. – № 6. – С. 15-29.
- Торговля эко-продуктами: стиль жизни или доходный бизнес? [Текст] // Мое дело. Магазин. – М., 2007. – № 2. – С. 34-36.
- Condera, E. Health mark - a step to European integration [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / E. Condera // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 556-559.
- Solomone, R. Certify life cycle assessment to improve competitivity [Текст] / R. Solomone // Ekologia wyrobow : II Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2000. – C. 17-23.
- Броницкая, И. На повестке дня ISO [Текст] / И. Броницкая // Продукты питания. – К., 2007. – № 7. – C. 40-42.
- Гуменюк, Г. Вимоги міжнародних стандартів щодо сертифікації органічного виробництва та акредитації органів, які її здійснюють [Текст] / Г. Гуменюк // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2012. – № 4 (77). – С. 13-18.
- Дудар, О. Концептуальні основи розвитку органічного агровиробництва в Україні [Текст] / О. Дудар // Вісник Тернопільського національного економічного університету. – Тернопіль, 2013. – № 1. – С. 56-66.
- Корелєска, Е. Стан в перспективи розвитку ринку екологічних продуктів у період світової економічної кризи [Текст] / Е. Корелєска // Журнал Європейської економіки. – Тернопіль, 2010. – № 2. – С. 156-168.
- Ляшенко, О. Процесс сертификации в теории и практике [Текст] / О. Ляшенко // Продукты питания. – К., 2005. – №15-16. – С. 63-65.
- Мартыненко, Н. Сладкий натюрморт. Спрос, предложение, экспорт [Рынок кондитерских изделий Украины] [Текст] / Н. Мартыненко // Брутто. – К., 2003. – №6. – С.14-20.
- Минин, Б. А. Социально-экологическая сертификация продукции и производств [Текст] / Б. А. Минин // Молочная промышленность. – М., 2004. – №2. – С.26-27.
- Мінькова, О. Г. Маркування та сертифікація органічної продукції [Текст] / О. Г. Мінькова, В. М. Сакало, О. О. Горб // Актуальні проблеми економіки / Актуальные проблемы экономики. – Київ, 2016. – № 2. – С. 126-135.
- Новіков, В. Сертифікація системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) в Україні: проблеми та шляхи їх вирішення [Текст] / В. Новіков, І. Романенко, С. Фоміна // Економіст. – Київ, 2014. – № 5 (331). – С. 8-11.
- Островська, А. Сертифікація харчових продуктів: підвищення якості та безпеки [Текст] / А. Островська // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2004. – №1. – С.41-42.
- Петрович, О. Европейские требования к продуктам питания [Текст] / О. Петрович // Продукты питания. – К., 2003. – №6. – С.9.
- Стародуб, А. А. FSC-сертифікована упаковка (інноваційне рішення для відповідального бізнесу) [Текст] / А. А. Стародуб, П. В. Кравець // Упаковка. – Київ, 2018. – № 4. – С. 20-22.
- Стандартизация и управление качеством продукции [Текст] : Учебник / В. А. Швандар, В. П. Панов, Е. М. Купряков, О. В. Антонова ; Под ред.В.А.Швандара. – М. : ЮНИТИ, 2001. – 487с. – ISBN 5-238-00112-6 : 30.00.
- Широбокова, А. Управління безпечністю харчових продуктів: Системний підхід [Текст] / А. Широбокова // Стандартизація, сертифікація, якість. – Київ, 2010. – № 2 (63). – С. 68-70.
- Школьний, О. О. Формування політики регулювання системи аграрного підприємства [Текст] / О. О. Школьний // Економіка АПК. – К., 2002. – №5. – С. 31-38.
|