Електронний каталог
овочеві пасти
Документи:
- Дубинина, А. и др. Паста из тыквы: Рецепты [Текст] : Economic models : Special report / А. и др. Дубинина // The Economist. – London : The Economist Newspaper Limited, 2006. – Number 8486, № 28. – С.-28.
- Малюк, Л. Универсальный продукт. Оптимизация рецептур творожно-овощных паст [Текст] / Л. Малюк, С. Дубинина // Food tehnologies & equipment. Пищевые технологии и оборудование. – Київ : Рема-Принт, 2011. – № 1-2. – С. 10-14.
- Одарченко, А. Харчові пасти з гарбузів і моркви [Текст] / А. Одарченко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2002. – №9. – С.19-20.
- Чернієнко, В. В. Якість м"ясних січених страв із використанням мікронізованої соєвої пасти [Текст] / В. В. Чернієнко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.120-125.
|