Електронний каталог
профілактичні продукти
Документи:
- Дейниченко, Г. В. Дослідження параметрів процесу пресування борошняних формованих виробів [Текст] / Г. В. Дейниченко, Т. О. Колісниченко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.78-81.
- Жукова, Л. П. Творог профилактического назначения [Текст] / Л. П. Жукова // Молочная промышленность. – 2000. – № 12. – С.22-23.
- Иванова, Т. Н. Использование дикорастущих трав при производстве сиропов профилактического назначения [Текст] / Т. Н. Иванова // Пиво и напитки. – 1998. – №2. – С.48-49.
- Лазарев, М. И. Война с витаминным голодом. Опыт участия [Текст] / М. И. Лазарев // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 2. – С.62-63.
- Литвинова, Е.И. и др. Профилактические продукты с антимутагенными добавками [Текст] / Е.И. и др. Литвинова // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 2. – С.78-79. – Продолжение следует.
- Литвинова, Е.И. и др. Профилактические продукты с антимутагенными добавками [Текст] / Е.И. и др. Литвинова // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 3. – С.88-89. – Продолжение. Начало 2002, №2.
- Тарасенко, І. І. Якість кулінарних круп'яних виробів профілактичного призначення із використанням зародків пшениці [Текст] / І. І. Тарасенко, Т. В. Бровенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.19-24.
- Шальнова, Н. Д. Использованте профилактических продуктов питания в экстремальных условиях [Текст] / Н. Д. Шальнова // Пищевая промышленность. – 2001. – №11. – С.55-57.
|