Електронний каталог
харчові креми
Документи:
- Все кондитерские кремы можно поделить на четыри группы [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 9 (94). – С. 28-29.
- Базарнова, Ю. Г. Инкапсулированные натуральные колоранты при холодильном хранении кремовых изделий [Текст] / Ю. Г. Базарнова // Кондитерское производство. – Москва, 2010. – № 2. – С. 20-23.
- Божко, Т. В. Використання натуральних біокоректорів у рецептурі нових видів кремів [Текст] / Т. В. Божко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.185-188.
- Григоренко, О. М. Оптимізація технології виробництва оздоблювальних напівфабрикатів зниженої енергетичної цінності [Текст] / О. М. Григоренко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.56-60.
- Григорович, Н. В. Обезжиренный функциональный десерт для общественного питания [Текст] / Н. В. Григорович, А. С. Антипова, Л.Е. и др. Белякович // Пищевая промышленность. – Москва, 2011. – № 3. – С. 42-43.
- Завадинська, О. Ю. Технологічні аспекти використання екзополісахариду ксантан у виготовленні оздоблювальних напівфабрикатів для тортів і тістечок [Текст] / О. Ю. Завадинська // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – 2001. – (Зб.наук.праць). – С.160-165.
- Завадинська, О. Ю. Нова технологія виготовлення вершкових кремів для оздоблення борошняних кондитерських виробів [Текст] / О. Ю. Завадинська, Т. Ф. Петренко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.62-69.
- Комбулова, Ю. В. Шляхи удосконалення рецептур білкових кремів [Текст] / Ю. В. Комбулова, І. В. Соколовська // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – №11 (97). – С. 22-25.
- Кравченко, М. Ф. Технологія та якість крему "Шарлот" з використанням натурального підсолоджувача зі стевії та продукту переробки червоних морських водоростей - карагінану [Текст] / М. Ф. Кравченко, Д. В. Федорова // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.33-37.
- Мазалова, Л. М. Жиры для производства кремов на растительных маслах [Текст] / Л. М. Мазалова, Т. Н. Мирошникова // Кондитерское производство. – Москва, 2010. – № 6. – С. 26.
- Оболкіна, В. І. Використання пюре з журавлини та камеді геллану при створенні нової технології білково-збивного крему [Текст] / В. І. Оболкіна, І. І. Сивній, І.О. та ін. Крапивницька // Хлебный и кондитерский бизнес/ Хлебный бизнес. – Київ, 2019. – № 7. – С. 30-31.
- Пересічний, М. І. Технологія та якість заварного крему з використанням натурального підсолоджувача зі стевії та продукту переробки червоних морських водоростей - карагінану [Текст] / М. І. Пересічний, Д. В. Федорова // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.80-84.
- РАдзієвська, І. Г. Окремі аспекти комбінування рецептурного складу низькокалорійного емульсійного крему [Текст] / І. Г. РАдзієвська, Я. А. Комаренко // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 8 (105). – С. 12-13.
- Расулов, Р. А. Можливості використання окари і соєвого молока у виробництві кремів [Текст] / Р. А. Расулов // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.148-153.
- Ратушенко, А. Т. Удосконалення технології оздоблювальних напівфабрикатів [Текст] / А. Т. Ратушенко, Є. В. Тарасенко // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.47-53.
- Тарасенко, І. І. Вплив овочевих добавок на структурно-механічні властивості різних видів тіста і крему вершкового [Текст] / І. І. Тарасенко, Є. В. Тарасенко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.110-114.
- Устинова, А. В. Новые виды мясных паштетов и кремов для детского и диетического питания [Текст] / А. В. Устинова // Мясная индустрия. – 1998. – №6. – С.11-12.
- Устинова, А. В. Новые виды мясных паштетов и кремов для детского и диетического питания [Текст] / А. В. Устинова // Мясная индустрия. – 1998. – С.11-12.
- Яковлев, Е. А. Влияние рецептурных компонентов на качество кремов на основе растительных масел [Текст] / Е. А. Яковлев // Кондитерское производство. – Москва, 2011. – № 2. – С. 24-25.
- Яковлев, Е. А. Роль жира в формировании технологических свойств кремов на растительных маслах [Текст] / Е. А. Яковлев // Пищевая промышленность. – Москва, 2014. – № 2. – С. 74-75.
|