Електронний каталог
цикорій
Документи:
- Голуб, Б. О. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухихсумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : (з можливiстю копiювання)(аудит) / Голуб Б. О. ; Упор.Воїна І.А. – К. : КНТЕУ, 2001. – 20с. – 4.00.
- Голуб, Б. О. Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухихсумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Голуб Б. О. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів;Наук.кер.Г.Б.Рудавська. – К., 2001. – 120с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Калініна, Г. П. Удосконалення технології молочних напоїв на основі використання цикорію [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Калініна Г. П. ; 05.18.04-технологія м'ясних,молочних та рибних продуктів. – К. : НУХТ, 2007. – 18с.
- Попова, І. В. Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Попова І. В. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – К. : НУХТ, 2007. – 22с.
- Хахалєва, І. В. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Хахалєва І. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів технічні науки; наук.кер. Г.Б.Рудавська. – Київ, 2019. – 231 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.- Дод.: с. 239-258.
- Хахалєва, І. В. Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Хахалєва І. В. ; 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів технічні науки. – Київ : КНТЕУ, 2019. – 23 с.
|