Електронний каталог
морські водорослі
Документи:
- Промысловые водоросли СССР [Текст] : Справочник. – Под ред.В.Б.Возжинской. – М. : Пищевая промышленность, 1971. – 270с. – 1.21.
- Жизнь растений [Текст] : В 6-ти т. Т.3 : Водоросли.Лишайники / М. М. Голлербах, А. М. Матвиенко, И. И. Николаев, Ю. Е. Петров ; Под ред.М.М.Голлербаха. – М. : Просвещение, 1977. – 487с. : илл. – 50.00.
- Жизнь растений [Текст] : В 6-ти т. Т.3 : Водоросли.Лишайники / М. М. Голлербах, А. М. Матвиенко, И. И. Николаев, Ю. Е. Петров ; Под ред.М.М.Голлербаха. – М. : Просвещение, 1977. – 488с. : илл. – 4.07.
- Доманова, О. В. Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Доманова О. В. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с.
- Доманова, О. В. Споживні властивості смажених ковбас в модифікованих натуральних оболонках [Текст] [Текст] : дис...канд. техн. наук / Доманова О. В. ; 05.18.15 - товарознавство харч. продуктів; наук. кер. Л.Ю. Шубіна. – Київ, 2017. – 193 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 114-141. - Дод.
- Казьмин, В. Д. Морские сокровища [Текст] / В. Д. Казьмин. – М. : Пищевая промышленность, 1972. – 138с. – 0.28.
- Кандалей, О. В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Кандалей О. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2007. – 21с.
- Кандалей, О. В. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Кандалей О. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. М.І.Пересічний. – Київ, 2007. – 148 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- Сергеев, Б. Ф. Жизнь океанских глубин [Текст] / Б. Ф. Сергеев ; Худож.К.Мошкин. – М. : Молодая гвардия, 1990. – 301с. : ил. – (Эврика). – ISBN 5-235-00811-1 : 1.50.
- Федорова, Д. В. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Федорова Д. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КНТЕУ, 2006. – 22с.
- Федорова, Д. В. Технологія оздоблювальних напівфабрикатів з екстрактом стевії та продуктами переробки морських водоростей [Текст] [Текст] : дис...канд.техн.наук / Федорова Д. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. М.І.Пересічний. – Київ, 2006. – 170 с. – (КНТЕУ). – Дод.
|